"Як вам така арифметика": у Києві чоловікові з мізерною пенсією нарахували 11 тисяч за опалення

20 січня 2021, 17:32
Киянин нарікає, що давно накопичив великі борги за опалення.
Квитанція
у Києві чоловікові з мізерною пенсією нарахували 11 тисяч за опалення / УНІАН

Київський пенсіонер Станіслав Липовський, який проживає в багатоповерхівці в районі Позняки (вулиця імені Драгоманова) отримав квитанцію за опалення за грудень 2020 року на загальну суму 10 796 гривень. Фотокопію документа він виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook у середу, 20 січня 2021 року.

Пенсіонеру потрібно сплатити таку велику суму за опалювальну площу 102,3 квадратних метри. Липовський пише, що вартість опалення зросла майже вдесятеро в порівнянні з листопадом 2020 року. "10 000 за тепло! За грудень це ще не найхолодніший місяць! Як вам така арифметика? Перемога!!! Або просто сильно потрібні гроші?", - написав пенсіонер.

"Як вам така арифметика": у Києві чоловікові з мізерною пенсією нарахували 11 тисяч за опалення

У коментарі телеграм-каналу Pavlovskynews Липовський заявив, що він отримує пенсію в розмірі 1,700 тисячі гривень на місяць і не розуміє, як звідки йому взяти гроші на оплату таких рахунків. Також чоловік стверджує, що постійної роботи у нього зараз немає.

Липовський розповів, що вже накопичив багато боргів з опалення, а оформити субсидію йому поки не вдалося через брак потрібних довідок і документів.

читайте також"Тарифи-пограбування українців": полтавці збунтувалися і перекрили трасу Київ-Харків

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У соціальних мережах українці почали ділитися фотографіями квитанцій за грудень 2020 року, в яких зафіксовані величезні суми за опалення.
  • Наприклад мешканкам Києва нарахували 22 тисячі гривень і 12 тисяч гривень - за квартири в 85 і 99 квадратних метрів відповідно.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти