Кабмін змінив процедуру тестування на COVID-19 для тих, хто їде з Криму і Донбасу

7 січня 2021, 22:09
Тепер людей, який виїжджають з ОРДЛО і захопленого Криму будуть тестувати на COVID-19 інакше.
Тест, коронавірус
Кабмін змінив процедуру тестування на COVID-19 / УНІАН

Кабінет міністрів дозволив перевіряти людей, які в'їжджають з анексованого півострова Криму і з тимчасово окупованих районів Донбасу на коронавірус не тільки за допомогою ПЛР-тестів, але й експрес-тестування на антиген.

Відповідна постанова була опублікований на урядовому порталі. Згідно з документом, відповідальним органам на місцях Кабмін доручив організувати пункти згаданого експрес-тестування.

"Донецькій і Луганській обласним державним адміністраціям разом з державним підприємством "Реінтеграція та відновлення" забезпечити облаштування пунктів тестування на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2 на контрольних пунктах в'їзду на тимчасово окуповані території в Донецькій і Луганській областях та виїзду з них", – сказано в постанові.

Далі, аналогічне завдання з організації пунктів Кабмін отримав організувати Херсонською ОДА разом з держпідприємством "реінтеграція та відновлення" та Укрзалізницею на контрольних пунктах в'їзду-виїзду до Криму.

читайте такожЧому брешуть тести на коронавірус: названі головні помилки медпрацівників

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Комітет українського парламенту з питань бюджету підтримав рішення Кабінету Міністрів Про виділення мільярда гривень на закупівлю шість мільйонів експрес-тестів на китайський коронавірус COVID-19.
  • Міністр охорони Здоров'я України Максим Степанов заявив, що його відомство не знає точно, скільки українців одужали від коронавірусу. За його словами, МОЗ не отримує всіх цифр щодо тих, хто подолав коронавірус, оскільки багато людей переносять хворобу на самоізоляції.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти