Холдинг TECHIIA заперечує звинувачення і заявив про готовність до будь-яких перевірок

23 лютого 2023, 17:46
TECHIIA
TECHIIA

Відповідну заяву 23 лютого холдинг розмістив на офіційному сайті. Воно стало реакцією на інформаційну атаку, в якій згадується петиція з вимогою накласти санкції на компанії, що підтримують російський бізнес в Україні. У TECHIIA категорично заперечують будь-яку співпрацю з російськими компаніями і заявили про відкритість до перевірок.

"З 20 лютого деякими українськими медіа та телеграм-каналами пройшла чергова хвиля публікацій, замовники якої хочуть завдати шкоди репутації холдингу TECHIIA. Заявляємо офіційно: холдинг TECHIIA не має і не буде мати ніяких намірів щодо взаємодії з компаніями, що мають бізнес в рф. TECHIIA готовий до будь-яких перевірок і відкритий до співпраці з державними органами" - йдеться в заяві холдингу.

Хвиля публікацій, про яку йде мова, з'явилася після офіційної відповіді на електронну петицію Президенту України. Автор петиції вимагає накласти санкції на компанії, пов'язані з державою-агресором і підтримують російський бізнес в Україні. На думку автора петиції, до пов'язаних юрособ потрібно включити холдинг TECHIIA.

відео дня

"TECHIIA не співпрацює з компаніями, пов'язаними з державою-агресором. Відразу після повномасштабного вторгнення компанії холдингу припинили будь-яку співпрацю з юридичними і фізичними особами з рф і рб. А паралельно ми активно підтримуємо ЗСУ - сума допомоги від нашої ГО "Фундація течія" та особистих внесків перевищила $62 млн. звинувачення у петиції ґрунтуються на замовних текстах у кількох медіа. Ми готові до будь-яких перевірок, щоб захистити свою репутацію", – коментує Олег Крот, керуючий партнер холдингу TECHIIA.

Автор петиції, яка згідно з розслідуванням "Апостроф" є представницею компанії з ринку беттінга, закликає накласти санкції на TECHIIA. Свою позицію вона аргументує низкою однакових публікацій у ЗМІ, що мають ознаки замовних матеріалів.

У січні згадана петиція набрала необхідну кількість голосів, а нещодавно з'явилася офіційна відповідь Президента України. Він доручив Прем'єр-міністру України опрацювати питання по даній петиції і вжити необхідних заходів. За словами TECHIIA, їх офіс перевірили детективи з Бюро економічної безпеки.

"У п'ятницю в офіс холдингу з перевіркою прийшли детективи з Бюро економічної безпеки (БЕБ). Ми були максимально відкриті і співпрацювали з правоохоронцями, надали все, що їм було необхідно. Згідно з результатами перевірки правоохоронці не знайшли жодного доказу, що підтверджує звинувачення, про які йшла мова в петиції", – йдеться в заяві холдингу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти