Геращенко озвучив ймовірні кандидатури на посаду мера Харкова

17 грудня 2020, 22:50оновлено 18 грудня 2020, 00:43
Чиновник сподівається, що нового голову обласного центру оберуть на початку 2021 року.
Геращенко
У МВС повідомили, хто може стати новим мером Харкова замість Кернеса / УНІАН

Заступник глави МВС Антон Геращенко висловив думку, що на пост мера Харкова у зв'язку зі смертю Геннадія Кернеса можуть претендувати екс-губернатор Харківської області Михайло Добкін, екс-губернатор Харківської області і нардеп Юлія Світлична, екс-нардеп Євген Мураєв або чинний секретар міськради Ігор Терехов.

"Очевидно, що може піти кандидатом в мери Добкін, може піти кандидатом в мери Євген Мураєв, є амбіції у народного депутата Світличної, також якийсь буде кандидат від ОПЗЖ... що стосується команди Геннадія Кернеса, думаю, що найкращі шанси у Ігоря Терехова. Команда Кернеса повинна між собою визначитися, кого вони висунуть від своєї партії", — дав свій прогноз заступник голови МВС в ефірі телеканалу Україна 24.

За словами Геращенка, він сподівається, що вибори нового мера Харкова відбудуться вже на початку 2021 року і Верховна Рада швидко ухвалить відповідне рішення.

"Були випадки в минулій Верховній Раді, коли саботували призначення виборів, наприклад, кілька років не проводилися вибори в Луцьку, коли там помер міський голова. Сподіваюся, в цьому випадку цього не відбудеться і ВР в січні-лютому призначить нові вибори", - зазначив чиновник.

читайте такожСмерть Кернеса: журналістка розповіла, хто стане новим мером

Геннадій Кернес помер

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти