Генпрокурор Венедиктова подала в суд на Яніну Соколову

3 березня 2021, 16:46оновлено 24 березня 2021, 16:56
Актриса, телеведуча і блогер Яніна Соколова опублікувала на своїй сторінці в Facebook копію позову, який проти неї подала генпрокурор Ірина Венедиктова.
Соколова
Яніна Соколова / УНІАН

Відома українська актриса, телеведуча і блогер Яніна Соколова заявила про те, що генпрокурор Ірина Венедиктова подала проти неї до суду позов про захист честі, гідності та ділової репутації. Копію позовної заяви Соколова опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

За словами телеведучої, суть позову стосується інтерв'ю горезвісного "таємного агента НАБУ" Євгена Шевченка для її інтернет-проекту Соромно. Він говорив у ньому про розслідування дачі шести мільйонів доларів хабаря за закриття справи проти екс-міністра екології Миколи Злочевського.

Як стверджує Шевченко, Венедиктова намагається дану справу "загасити" - тому що у Злочевського, мовляв,"є за що купувати наших чиновників".

Далі, чоловік говорив Соколової, що Венедиктова отримала хабар від Злочевського за закриття справи.

"Мені дивно бачити позов пані генпрокурорки проти мене як проти журналіста. Не знаю, чому я фігурую як "відповідач". Інтерв'ю - це спілкування журналіста з гостем. Моя справа питати. Відповідає в інтерв'ю гість", - написала телеведуча

Соколова вказана в документі в якості співвідповідача разом з Шевченком і ТРК Інтеррадіо, а позивачем вказана Ірина Венедиктова.

Генпрокурор Венедиктова подала в суд на Яніна Соколова

читайте такожЧоловік генпрокурора Венедиктової відхопив куш у 770 тисяч після фіктивного звільнення - ЗМІ

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У київському метро з'явилася реклама П'ятого каналу, який належить колишньому президенту і нардепа Петра Порошенка, в якій людей закликають включати телеканал, оскільки це "бісить мо**алів".
  • На рекламі зображена саме Яніна Соколова, яка веде на каналі програму Рандеву і розміщений слоган: "Вмикай П'ятий! Москалів це бісить!".
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти