Є надія, що українські герої-захисники острова Зміїний живі - Держприкордонслужба

26 лютого 2022, 17:22
В даний час, після отримання даних про їх ймовірне місцезнаходження, ДПСУ разом зі Збройними силами України проводить роботу з ідентифікації воїнів.
Прикордонник
Є надія, що українські герої-захисники острова Зміїний живі - Держприкордонслужба / УНІАН

Є невелика надія на те, що всі героїчні прикордонники-захисники острова Зміїний, які вступали в нерівний бій з російськими окупантами, можуть бути живі. Про це повідомляють представники Держприкордонслужби України.

"Російські ЗМІ повідомили про доставку в тимчасово окупований Росією Севастополь військовослужбовців України, які перебували на острові. Робота, щоб дізнатися про долю українських захисників тривала за всіма можливими напрямками.

В даний час, після отримання інформації про їх ймовірне місцезнаходження, ДПСУ разом з ЗСУ проводить роботу з ідентифікації наших воїнів, поширеної у відкритих мережах.

відео дня

"Ми щиро сподіваємося, хлопці якомога швидше повернуться додому, а інформація, отримана в момент атаки про загибель, не підтвердиться. Слава українським захисникам!",- кажуть у відомстві.

читайте такожОстрів Зміїний захоплений Росією, наші військові не виходять на зв'язок-Держприкордонслужба

Нагадаємо, 24 лютого спалахнув короткий, але дуже лютий бій за гострою Зміїний в Чорному морі.

У Мережу швидко потрапили переговори українських прикордонників з росіянами. Російський корабель запропонував гарнізону острова Зміїний здатися, проте окупанти були "послані до біса [в оригіналі нецензурно - Главред]".

Потім пішов потужний обстріл острова за допомогою ракетного крейсера "Москва". І 13 прикордонників загинули в нерівному бою з переважаючими силами росіян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти