Енергійний педагог: під Запоріжжям директриса здала в ломбард шкільні ноутбуки

31 січня 2021, 20:45
Жінці за таке правопорушення загрожує помітний тюремний термін.
Ноутбук
Під Запоріжжям директриса здала в ломбард шкільні ноутбуки / УНІАН

Директор одного з навчальних закладів у селищі міського типу Якимівка (Запорожскася область) потай здала в ломбард шкільні ноутбуки загальною вартістю в 55 тисяч гривень. Про це повідомляють представники пресслужби Главку Нацполіції по регіону.

"Правоохоронці встановили, що 49-річна директорка одного з навчальних закладів селища міського типу Якимівка, зловживаючи своїм службовим становищем, здала в ломбард шкільні ноутбуки, а гроші витратила на свій розсуд. Діями посадової особи відділу освіти селищної ради завдано збитків на суму близько 55 000 гривень. На підставі зібраних доказів фігурантці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення", - йдеться в повідомленні.

Слідчі прокуратури вже направили обвинувальний акт проти жінки в Якимівський райсуд. Жінці загрожує тюремне ув'язнення строком на п'ять років з позбавленням права обіймати певні посади (строком до трьох років).

читайте такожЛяпи в онлайн-школі: вчитель пояснив причини всіх проблем

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У Міністерстві освіти України, заявили, що українські вчителі гостро потребують психологічної та юридичної підтримки.
  • Згідно з даними опитування, понад 88% вчителів ніколи не зверталися до психолога за допомогою, 91% вчителів потребують безкоштовної юридичної допомоги, а 68% хотіли б знати, як вирішувати конфліктні ситуації з батьками та учнями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти