Дочекалися, поки всі зберуться, і знищили: ЗСУ ювелірно змішали з землею групу окупантів

5 серпня 2022, 12:43
У відеозаписі інциденту видно, як окупанти пересуваються поруч з будівлею. У момент, коли всі вони заходять під дах, українські морпіхи і завдали удару.
Вибух, ЗСУ
ЗСУ ювелірно змішали з землею групу окупантів / скріншот з відео, УНІАН

Бійці української морської піхоти завдали потужний удар по скупченню російських окупантів, які зібралися в напіврозваленій будівлі. Відеозапис операції опублікували на сторінці Сухопутних військ ЗСУ в соціальній мережі Facebook.

Удар завдали бійці 503 окремого батальйону морської піхоти - коли в будівлі зібралася максимальна кількість російських солдатів.

У ролику видно, як окупанти пересуваються поруч з будівлею. У момент, коли всі вони заходять під дах, українські морпіхи і завдали удару.

відео дня

Над місцем удару відразу ж піднявся густий дим. Про втрати окупанти офіційно не повідомляли (неофіційно - 19 осіб), проте формальна логіка говорить про те, що шансів залишитися в живих у загарбників було мало.

Нагадаємо, раніше повідомлялося - ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України в кінці липня успішно виконали понад двісті вогневих завдань, в результаті чого окупанти втратили 111 солдатів і офіцерів. Захисники України рознесли російську гаубицю Мста-Б, дві самохідні артилерійсько-мінометні установки Нона-З, безпілотний літальний апарат Елерон.

За тиждень з американських реактивних систем залпового вогню HIMARS по окупантах було нанесено понад 50 ударів. Не було жодного промаху, всі удари були результативними. Про це повідомив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти