Поїзд врізався в комбайн прямо на переїзді, рейс затримується

11 жовтня 2021, 18:27
У результаті зіткнення були пошкоджені 6 вагонів. Пасажири і бригада не постраждали. Водій комбайну відмовився від госпіталізації.
Поїзд врізався в комбайн прямо на переїзді, рейс затримується
Потяг зіткнувся з комбайном

На ділянці Фастів-Житомир трапилась ДТП за участю поїзда і комбайна, в результаті аварії були пошкоджені 6 вагонів, повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

"За попередньою інформацією, водій сільськогосподарського автотранспорту проігнорував правила дорожнього руху і виїхав на нерегульований переїзд, де в той час наближався пасажирський поїзд №141 Бахмут - Львів", - пише пресслужба.

У результаті зіткнення були пошкоджені 6 вагонів. Пасажири і бригада не постраждали. Водій комбайна відмовився від госпіталізації.

відео дня

Правоохоронці встановлюють подробиці події.

читайте такожУкрзалізниця екстрено змінює маршрут одного з поїздів: у чому причина

Згідно оновленої інформаціївід Укрзалізниці, поїзд затримується на 2 години 28 хвилин.

Раніше Главред писав про те, що відома українська актриса і активістка Римма Зюбіна поділилася враженнями від поїздки в поїзді Укрзализниці за маршрутом Херсон-Київ і обурилася рівнем надання послуг для пасажирів.

На своїй сторінці в Facebook Зюбіна розповіла, що вона придбала квиток у вагон першого класу, проте виявилося, що це був звичайний купейний вагон. Час у дорозі-майже вісім годин, вартість квитка - 500 грн, сидіти весь цей час там занадто незручно, зазначає актриса.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти