Були ліквідовані кілька високопоставлених офіцерів РФ: деталі удару по Скадовську

9 листопада 2023, 15:03
477
Стало відомо, що ракети HIMARS зруйнували другий поверх одного з будинків. Серед окупантів втрати.
Удар по Скадовску
Удар по Скадовську/ колаж: Главред, фото: Telegram-канал "НК до Зими"

У тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області вранці 9 листопада були потужні вибухи і повідомлялося про два "прильоти". Після цього стало відомо про наслідки ударів.

Як повідомив журналіст Радіо Свобода Марк Крутов у соцмережі "Х" (колишній Twitter), ударом був зруйнований другий поверх одного з будинків.

Він зазначає, що внаслідок "прильотів" були ліквідовані кілька високопоставлених російських офіцерів. Також Крутов повідомив геолокацію місця, куди був удар.

відео дня

"Геолокація удару українських HIMARS по Скадовську в окупованій Херсонській області. Зруйнований другий поверх 2-х поверхового цегляного будинку. 46.112865, 32.914884. Кілька високопоставлених російських офіцерів були вбиті, як повідомляють російські, так і українські джерела", – зазначив журналіст.

 Удар по Скадовску
Удар по Скадовську/ соцмережа "Х" Mark Krutov

Удар по окупантах в Скадовську

Раніше повідомлялося, що вранці у четвер, 9 листопада, у тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області прогриміли потужні вибухи. Очевидці стверджують, що було два гучних "прильоти".

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко розповів, що у Скадовську був "приліт" за місцем базування особового складу окупантів. За його словами, вже відомо про щонайменше 15 поранених і 5 ліквідованих окупантів.

Російські пропагандисти кажуть, що удар був по одній з будівель в центрі міста і погрожують "помстою". Зазначається, що в Скадовську "все дуже погано".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти