"Велике будівництво": Кубраков повідомив про тендер на капремонт важливих доріг Луганщини

5 серпня 2021, 11:26
Ці дороги мають стратегічне значення для регіону, проходять через густонаселені населені пункти.

Укравтодор оголосив тендер на проведення капітального ремонту двох ділянок доріг Луганської області загальною протяжністю 61,5 км. Дорожні роботи будуть вестись за угодою з Міжнародним банком реконструкції та розвитку у рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Найближчим часом очікується оголошення тендерів на відновлення ще 121,6 км.

Про це у Facebook повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

Вже оголошені тендери стосуються ремонту 49,5 км дороги Т-13-02 КПП "Танюшівка" - Старобільськ - Бахмут і 12 км дороги Н-26 Чугуїв - Мілове.

відео дня

На черзі - тендери на відновлення 121,6 км дороги Р-66 КПП "Демино-Олександрівка" - Сватове - Лисичанськ - Луганськ.

Усі тендери будуть проводитися за міжнародними правилами, встановленими МБРР.

"Ці дороги мають стратегічне значення для регіону, проходять через густонаселені населені пункти. Роками вони не оновлювалися, а з початком війни ними інтенсивно рухалася військова техніка", - пише Кубраков.

Міністр також нагадує, що Луганська область протягом довгих років залишалася регіоном, в якому проводилася найменша кількість дорожньо-ремонтних робіт. За 10 років до початку "Великого будівництва" на Луганщині було відремонтовано всього 132,9 км доріг.

За планом, за 2 роки реалізації президентської програми "Велике будівництво" в Луганській області має бути відновлено близько 400 км доріг.

Нагадаємо, в 2021 році в Україні має бути побудовано і відновлено 6500 км доріг державного та місцевого значення. Про це раніше повідомляв заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти