Благодійний фонд "Велич Життя": Той хто рятує одне життя, врятує цілий світ - Владислав Ландар

2 жовтня 2023, 16:43оновлено 3 жовтня 2023, 10:56
36099
Благодійний фонд

"Ми бачимо міста й села в Україні, стерті з лиця землі російською артилерією, повністю зрівняні із землею. Кожен боронить свій фронт – бійці, медики, волонтери, бізнес та звичайні українці. З початком бойових дій фонд "Велич Життя" в рамках реалізації основної місії - "Той хто рятує одне життя, врятує цілий світ" опікується прифронтовими шпиталями та допомагає рятувати життя не тільки військових, а й цивільного населення" - наголосила президент фонду Алла Ландар.

"Ми вдячні родині Ткаченка Тимура за щиру й потужну підтримку, яку ми особливо відчули з початком повномасштабного вторгнення.

Благодійний фонд

За те, що тисячі наших українських життів було врятовано - і ви дбаєте про них з усією теплотою. Дякуємо за стабільну й потужну допомогу та справедливе розуміння минулого, сьогодення й майбутнього, за підтримку тисяч українців і збереження найціннішого їхнього життя. Ми сильна нація. Ми сміливий народ. Ми держава, яка має глобальне значення. Ми обов'язково переможемо. Ми створимо медичний потенціал для України, який буде відображенням нашої єдності та сили", - зазначив Ландар Владислав.

Україні пощастило, що ми в неї є. Усі ми бачимо, що можемо ми, коли бачимо, що може Україна, наші люди, наші захисники. Принциповість, наполегливість - це майже завжди продовження принциповості родини. Що захищають люди: світло чи темряву, порядність чи зло, життя чи неволю - усе це те, чого навчала нас Україна.

Щодня українці й українки борються за свободу та незалежність для своєї країни, а також для всіх інших народів, які цінують вільний і демократичний спосіб життя. Важливо вистояти в цій битві за спільні людські цінності, і ми вдячні всім, хто посилює глобальний голос свободи. Це надзвичайно почесна місія: врятувати найцінніше, що є в світі, - життя.

"Дякую за незмінну й тверду підтримку нашої держави родині Дениса Лазурка.

Благодійний фонд

Разом ми робимо все можливе, щоб наші міста й села, які зараз в окупації, могли знову відчути нормальне та вільне життя, дякуємо за своєчасну та необхідну допомогу, за кожен внесок, який Ви здійснюєте в такий складний і непростий час, за те, що не залишились і не залишаєтесь осторонь проблем тих, хто її потребує, а всіляко намагаєтеся внести частку своєї душі і праці у спільну мету – перемогу над ворогом. І немає жодної душі в Україні, яка не відчувала б вдячності Вам - людям, які допомагають нам не тому, що повинні, а тому, що ваше серце не може дозволити вам чинити інакше. Це і є людяність. Це те, що робить нас Україною. Дякуємо за неоціненну підтримку й солідарність, яка допомагає боронити свободу всієї нашої України та наближає Перемогу України!" - зазначив Владислав Ландар.

"Захисники – наші Герої! І кожен їхній день – це подвиг. Вони залишають свій дім, своїх рідних для того, щоб Україна жила як незалежна, сильна і непереможна держава. Вони, ризикуючи власним життям, роблять можливе і неможливе, щоб знищити російське зло на рідній землі. Медики — це Люди з великої літери, які сьогодні, ризикуючи своїм життям, рятують життя інших. І ми, українці, щоденною молитвою і волонтерською допомогою дякуємо їм за кожен ранок, який настав. Кожна допомога, кожна Ваша підтримка є надзвичайно важливою в умовах військової агресії російської федерації проти України. Об'єднуємося і тримаємо фронт разом, аж до нашої Перемоги" - наголосила Конева Єлизавета.

Дякуємо кожному й кожній, хто бʼється за свободу та незалежність! Я дякую всім, хто допомагає! Слава Україні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти