Бив цуценят об землю і вішав: що відомо про 13-річного підозрюваного у вбивстві 6-річної Мирослави

29 липня 2021, 10:29оновлено 29 липня 2021, 11:50
На Харківщині 28 липня зникла маленька дівчинка. За словами матері, вона самовільно пішла з 13-річним сусідським хлопцем. Вночі Мирославу знайшли мертвою.
Богдан Федь
Богдан Федь підозрюється у вбивстві 6-річної дівчинки / t.me/truexanews

Правоохоронці підозрюють у вбивстві шестирічної Мирослави Третяк 13-річного жителя Старого Салтова Харківської області. Саме з ним дівчинка пішла 28 липня і не повернулася.

За словами матері, Мирослава самовільно вийшла з двору будинку з 13-річним сусідським хлопцем. Близько дванадцятої ночі тіло дитини з ознаками насильницької смерті у вигляді забиття голови та обличчя знайшли в покинутому будинку.

Як пише Telegram-канал Труха, підозрюваного у скоєнні злочину звуть Богдан Федь. Він вже давно "прославився" шкуродерством та іншими неадекватними вчинками. Повідомляється, що підліток з особливою жорстокістю вбив трьох цуценят – він бив їх об землю і вішав.

відео дня
Бив цуценят об землю і вішав: що відомо про 13-річного підозрюваного у вбивстві 6-річної Мирослави
Що відомо про Богдана Федя / t.me/truexanews

У зв'язку з неповнолітнім віком зловмисника поліція готує клопотання до суду про дозвіл на допит підлітка і поміщення його в приймач-розподільник для дітей ГУ Нацполіції в Харківській області.

читайте також15-річний ґвалтівник шантажем змусив друзів позбутися тіла: нові деталі трагедії на ПолтавщиніПравоохоронці порушили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на термін від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Як повідомляв Главред, в місті Нікополь Дніпропетровської області задушили 15-річну дівчину. Тіло Анастасії Карнаух знайшли на пустирі 19 червня. Правоохоронці оперативно затримали підозрюваного у вбивстві - ним виявився 15-річний підліток.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти