БФ "Миру і Добра" відвантажив чергові 20 тонн гумдопомоги на Бахмутський напрямок

31 березня 2023, 11:48
Благодійники передали спорядження та продукти харчування для військових, які тримають оборону на Сході країни.
Бійці під Бахмутом вже отримали допомогу від Фонду

Волонтери Всеукраїнського Благодійного Фонду "Миру і Добра", які від початку повномасштабного вторгнення в Україну активно допомагають українським військовим та переселенцям, передали Силам оборони чергову партію допомоги, вже вдруге за тиждень. Серед загального списку речей – їжа, спеціальне медобладнання та спорядження для саперів та рятувальників.

"Намагаємося відпрацьовувати запити від наших військових по-максимуму. Але завжди прагнемо допомогти не лише з технічним спорядженням, пошуком дронів чи автівок, а й подбати про повноцінне харчування та засоби гігієни, з урахуванням потреб, що надходять до нас від різних військових частин, і нам це вдається", – зазначив віцепрезидент ВБФ "Миру і Добра" Олександр Цверкович.

За інформацією благодійників протягом лише одного дня було передано для Державної спеціальної служби транспорту МОУ 4 палети макаронних виробів, 2985 банок тушонки, 8 тонн борошна, 749 пляшок і 5607 банок солодких напоїв, 34 медичні ноші, 35 пожежних шлангів, 17 бронежилетів тощо.

відео дня

Для Грузинського національного легіону, який нещодавно поповнився 560 новобранцями, Фонд передав 35 ящиків шинки, 1400 банок тушонки, антисептики, ковдри, тактичні костюми, аптечки тощо.

Медики Нацгвардії отримали 14 медичних нош, 10 аптечок, голіностопні фіксатори, катетери, шприци, підгузки, антисептики, перев’язочні матеріали, пластирі, термофольгу та інше.

"Ми отримали броню, засоби гігієни, медичні засоби, ліки, ноші, продукти. Загалом багато чого нам передали, усе важко перерахувати, та все є надзвичайно необхідне нашому медичному підрозділу. Дуже добре, що є такі організації, які сьогодні суттєво підтримують своє військо", – каже військовослужбовець Національної гвардії України, – Наші бійці наразі протистоять агресору на усіх фронтах, міцно тримають оборону. Тож ми щиро вдячні благодійникам".

Бійці під Бахмутом вже отримали допомогу від Фонду
Бійці під Бахмутом вже отримали допомогу від Фонду "Миру і Добра"

Бійцям окремого батальйону спеціального призначення було передано 11 медичних нош для евакуації, 6 комплектів пожежного одягу, каремати, спальники, продукти харчування, посуд і засоби гігієни.

Бійці під Бахмутом вже отримали допомогу від Фонду
Бійці під Бахмутом вже отримали допомогу від Фонду "Миру і Добра"

Довідково: Всеукраїнський Благодійний Фонд "Миру і Добра" працює з 2010 року. За час роботи Фонд підтримав майже 8 мільйонів українців. Регулярно передає допомогу на найгарячіші напрямки фронту та деокуповані території.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти