Вагітна дівчина Маріанна з розбомбленого пологового у Маріуполі народила доньку

11 березня 2022, 12:00
Молода мама досі залишається у місті. Вона змушена виживати в будинку без опалення під безперервними обстрілами російських окупантів.
обстрел роддома в Мариуполе 9.03.2022
Обстріл окупантами пологового в Маріуполі 9 березня/ Reuters

Українка Маріанна, яка стала відома усьому світу за фотографіями з розбомбленого окупантами в Маріуполі пологового будинку, народила доньку.

Про це повідомила журналістка Ольга Токарюк у Twitter. Про поповнення в сім’ї для журналістки повідомила родичка Маріанни, якій вдалося зв’язатися з дівчиною.

Дитина народилася близько 22:00 ввечері напередодні, 10 березня. Проте молода мама змушена досі залишатися у місті – в холодному будинку і під постійними обстрілами російських загарбників.

відео дня

"Вчора ввечері о 22:00 Маріанна народила дівчинку! Вони в порядку, але в Маріуполі дуже холодно і бомбардування не припиняються", – йдеться у дописі.

Вагітна дівчина Маріанна з розбомбленого пологового у Маріуполі народила доньку

У той же час українку, яка потрапила на знімки воєнних фотографів після жахливого бомбардування росіянами пологового, у соцмережах цькують громадяни Росії. Вони знайшли сторінку Маріанни в Instagram і почали звинувачувати постраждалу в тому, що фото нібито були постановочними.

Обстріл дитячої лікарні і пологового будинку в Маріуполі

Нагадаємо, 9 березня окупаційні війська скинули кілька бомб на дитячу лікарню №3 в Маріуполі. Внаслідок цього загинули три людини, серед яких одна дитина, і ще 17 постраждали. Корпус лікарні повністю знищений. Поблизу також розташований пологовий будинок. За словами очевидців, пологового більше не існує, багато поранених.

При цьому авіаналіт стався якраз під час режиму припинення вогню, про який раніше домовилися українська і російська сторони.

В Росії визнали, що свідомо і цілеспрямовано розбомбили пологовий будинок у Маріуполі. Проте в уяві глави МЗС РФ Сергія Лаврова пологовий будинок в Маріуполі "давно захоплений батальйоном Азов та іншими радикалами". Так він пояснив бомбардування лікарні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти