Алла Ландар: "Літопис життя" – нова сторінка увічнення всенародної шани і пам’яті державних діячів в Україні

9 серпня 2021, 22:59оновлено 10 серпня 2021, 08:33
Днями в Україні відбулася урочиста церемонія прощання з першим главою Служби безпеки України, колишнім прем'єр-міністром Євгеном Кириловичем Марчуком.
Алла Ландар:

Президент Міжнародної асоціації професіоналів похоронної справи, Національний член від України у Всесвітній Федерації Похоронних Виконавців (FIAT-IFTA), "Заслужений працівник сфери послуг України" і керівник приватної фірми "Петро Великий" Алла Ландар відкрила нову сторінку в традиціях прощання з офіційними особами на державному рівні.

Днями в Україні відбулася урочиста церемонія прощання з першим главою Служби безпеки України, колишнім прем'єр-міністром Євгеном Кириловичем Марчуком. Фундатор становлення України як держави, захисник суверенітету і Незалежності, чий внесок у державотворення, правозахисну діяльність на міжнародній арені важко переоцінити.

Толерантність і взаємоповага, уміння правильно донести опоненту державницьку позицію, ні на крок не відступивши від інтересів України – ось чим він запам’ятався українцям, і з чим увійшов в історію.

відео дня

Організувала план урочистої церемонії прощання з видатним державотворцем керівник компанії "Петро Великий" Алла Ландар, а можливість усім віддати шану Євгену Марчуку надала держава у залі офіційних прийомів Управління державними приміщеннями адміністрації президента.

Усім, хто прийшов попрощатися з видатним державним діячем, організатори церемоніалу надали унікальну можливість: власноруч наповнити присвятами і спогадами життєпис талановитої людини, ставши творцем книги пам’яті "Людина епохи".

Алла Ландар:

Попрощатися прийшли політики першої хвилі, соратники, представники різних партій і рухів, депутати різних скликань, державні діячі першої величини, представники різних міністерств і відомств.

Алла Ландар:

Книга пам’яті "Людина епохи" – родинна реліквія і артефакт навічно, де кожна сторінка – неповторна особистість, і та виняткова мить, що увінчала Велич, пам'ять і любов.

Алла Ландар:

Кожен писав своїми переживаннями і відчуттями, теплом, душевною любов’ю і пам’яттю про Велику особистість. Що він означав для них і ким був в історії України...

Алла Ландар:

Протягом кількох годин прощання Євген Кирилович зміг усіх об’єднати, змусивши забути про різницю в поглядах, політичне забарвлення і орієнтацію, і навіть образи та незгоди.

Алла Ландар:

Сотні власноруч написаних серцем сторінок, присвят, теплих слів і щирих спогадів.

Алла Ландар:

У залі прощання кожен на мить отримав простір для останньої можливості звернутися до душі Великого українського державного діяча, котрий став взірцем вірного служіння своїй країні і народу.

Алла Ландар:

Серце стискалося від побаченого. Черга до книги була нескінченною. Люди різного віку залишали часточку себе на пергаментному папері сторінок скарбнички пам’яті – книги "Людина епохи".

Алла Ландар:

"Літопис життя" в світлинах різних часів і епох надав можливість доторкнутися до життєвого шляху Євгена Марчука.

Алла Ландар:

Фото експозиція розпочинається історією життя від маленького хлопчика з селянської родини, чиє дитинство пройшло в роки війни і повоєнного голодомору.

Алла Ландар:

Підліток із потужною харизмою і проникливим поглядом на десятиліття вперед, добиваючись всього сам, виростаючи до помітного діяча на всіх посадах, відповідає на всі виклики, і стає не просто помітною фігурою у політиці і державі, а ключовим гравцем, керівником не лише українського масштабу, а визнаним політиком і державником у всьому світі.

Алла Ландар:

Вінчає експозицію "Літопис життя" старовинний годинник, нагадуючи усім присутнім своїми зупиненими стрілками про останню хвилину життя Євгена Марчука на порозі вічності.

Алла Ландар:

Поруч експозиція з його книгами, статтями, текстами виступів на форумах і з’їздах найвищого рівня як в Україні, так і на високих міжнародних трибунах. У них історично значимі миттєвості нашої і світової історії, а найголовніше – особиста дотичність до всього Євгена Кириловича Марчука.

Алла Ландар:

Нова сторінка в традиціях церемонії прощання з видатними державними діячами від Алли Ландар надає можливість доторкнутися до величі особистості, її сторінок в історії держави і світу, отримала схвальну підтримку суспільної думки і високу оцінку громадськості.

Алла Ландар:

Разом з книгою пам’яті "Людина епохи" – родинною реліквією і артефактом, – "Літопис життя" стане ключем до розуміння і правильного сприйняття внеску видатного політика і високопосадовця у формування нової держави, боротьби за її Незалежність і суверенітет на всіх рівнях, його інтелектуальної і писемної спадщини.

Алла Ландар:

Все залишиться навічно у споминах як визначних особистостей, так і простих людей, нагадуючи не лише про найдраматичніші події за участі Євгена Марчука, але й щасливі епізоди і яскраві перемоги – сторінки новітньої історії України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти