Активні бої будуть до 15 травня: екстрасенс розповів, скільки ще триватиме війна в Україні

9 травня 2022, 04:41
До літа активність на фронті зменшиться. Найголовніше зараз – пережити 9 травня, впевнений ясновидець.
Активні бої будуть до 15 травня: екстрасенс розповів, скільки ще триватиме війна в Україні
Екстрасенс розповів, скільки ще триватиме війна в Україні/ Reuters

За словами ясновидця Макса Гордєєва, активні бойові дії в Україні триватимуть до 15 травня, а вже у серпні ми почнемо поступово відновлювати державу.

Про це Гордєєв розповів в інтерв'ю для YouTube-каналу "Люкс ФМ". За його словами, активність на фронті припиниться ближче до літа, а з серпня біженці уже активно повертатимуться додому.

"Пік відбувається в травні. До 15 травня включно будуть саме такі потужні обстріли. Найголовніше – пережити дев'яте число, яке так усі бояться. Почнуть припинятися всі ці бої ближче до літа... Мені здається, що всі ці масштабні бої закінчаться і люди почнуть у великій кількості повертатися додому, і ми почнемо вже якісь планові роботи робити, відновлювати з серпня максимально", – сказав ясновидець.

Гордєєв також розповів, що чекає на Путіна. За словами екстрасенса, у російського диктатора, очевидно, є серйозні проблеми зі здоров’ям, і є велика ймовірність, що він скоро помре.

При цьому ясновидець прогнозує президенту РФ болісну і жорстоку смерть. Він не відкидає варіанту, що Путін може загинути від рук своїх поплічників. Один з імовірних його вбивць – Рамзан Кадиров.

"Він розпливається. Це більше схоже на скелет, на який натягли шкіру. Я переглядав, біля нього купа лікарів. Купа різних шаманів, які його якось піднімають. Він розуміє чудово, що він уже своє відбуває. Мені бачилася людина, схожа на чеченця, яка ударяє йому в спину ножем", – каже Гордєєв.

Раніше повідомлялося, що російські загарбники у неділю, 8 травня, обстріляли Харківську область. Внаслідок обстрілів загинули п’ятеро людей, ще п’ятеро отримали поранення.

Нагадаємо, у неділю, 8 травня, російські окупаційні війська завдали ракетний удар по Шосткинському району Сумської області.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти