200 кращих шкіл України за результатами ЗНО

1 вересня 2021, 08:00оновлено 1 вересня 2021, 10:13
В перелік 200 кращих навчальних закладів України для школярів увійшли й повністю дистанційні школи.
200 кращих шкіл України за результатами ЗНО

Щорічно тисячі школярів складають свій найвідповідальніший іспит — ЗНО. Саме він підбиває підсумок навчання за ключовими предметами, його високі результати дозволять молодівступити в кращі університети України.

Не дивно, що результати випускників на ЗНО й лягли в основу складання рейтингу кращих шкіл від інформаційно-освітнього ресурсу "Освіта.ua". Нещодавно було опубліковано рейтинг кращих вітчизняних шкіл за результатами 2021 року. Детальніше про алгоритм розрахунку рейтингу можна прочитати за посиланням.

Освіта в Україні: очні та дистанційні школи

Високі результати своїх вихованців традиційно демонструють фізико-математичні школи та ліцеї. Цього року лідируючі позиції посіли київський ліцей "Інтелект", львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при університеті ім. І. Франка та черкаський фізико-математичний ліцей (ФІМЛІ), київський фізико-математичний ліцей при університеті Т. Г. Шевченка.

відео дня

Останні роки показали актуальність дистанційної форми навчання, більшість вітчизняних шкіл зіткнулися з екстреною необхідністю впроваджувати нові технології та незвичний формат навчання.

Разом з тим в перелік 200 кращих навчальних закладів України для школярів увійшли й повністю дистанційні школи. Серед них вже другий рік лідирує "Оптіма" — перша повністю дистанційна школа в Україні. У цьому році вона змогла посісти 40 місце в загальному рейтингу та 23 позицію серед київських шкіл, обігнавши понад 550 столичних та майже 15 000 навчальних закладів України, в тому числі з очною та змішаною формою навчання.

200 кращих шкіл України за результатами ЗНО

В "Оптімі" прокоментували, що такими результатами школа зобов'язана високому професіоналізму своїх педагогів, спільній з учнями взаємоповазі та копіткій роботі, сучасним освітнім технологіям та передовим авторським методикам.

Нагадаємо, з 2014 року "Оптіма" орієнтується на європейську модель навчання та міжнародні стандарти в освіті, прагне надати дітям якісний фундамент шкільних знань. У 2020 році "Оптіма" також показала відмінні результати і в рейтингу ТОП-200 шкіл України посіла 41 місце в країні та 23 – серед київських навчальних закладів. Детальніше про школу – на сайті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти