16 дітей загинули після вторгнення Росії в Україну

27 лютого 2022, 18:10
В Україні за чотири дні агресії загинуло шістнадцять дітей. Медики боролися за їхнє життя, проте врятувати їх не вдалося.
Віктор Ляшко
Віктор Ляшко розповів про жертви серед дітей / УНІАН

В Україні за чотири дні агресії загинуло шістнадцять дітей. Медики боролися за їхнє життя, проте врятувати їх не вдалося, заявив Віктор Ляшко в прямому ефірі телеканалу Рада.

"Четверту добу більшість людей не виходить з лікарень, з операційних, цілодобово надаючи і оперуючи поранених, ми рятуємо життя. Оперуємо і дітей. На жаль, 16 дітей врятувати не вдалося", - розповів голова МОЗ.

Ляшко назву російську армію терористами.

відео дня

"Це результати того, що робила російська армія, яку не можна назвати армією. Оскільки по медикам, по дітях, по школах, по дитячих садках стріляє не армія, а терористи. Я в черговий раз заявляю-це не армія, це терористи", - заявив Віктор Ляшко.

Раніше повідомлялося, що Білорусь починає вторгнення в Україну. Підрозділи білоруських сил спецоперацій готуються до повітряного десанту в нашу країну. Про це пише Дзеркало тижня з посиланням на дипломатичні джерела. Зазначається, що локації висадки десанту – Київський та Житомирський напрямки.

Раніше Директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак зазначав, що якщо Путін загрузне в Україні більше, ніж на тиждень, для нього це буде величезною проблемою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти