У супермаркетах Києва впадуть ціни на товари першої необхідності

9 квітня 2020, 18:33оновлено 9 квітня 2020, 20:14
Контроль здійснить Антимонопольній комітет.
продукти
Продукти в супермаркетах трохи подешевшають / Фото pixabay.com

Націнку на продукти першої необхідності під час карантину знизять найбільші торговельні мережі Києва, що буде проконтрольовано службами Антимонопольного комітету.

Торгові бренди перерахував на своїй сторінці у Facebook глава Київського відділення Антимонопольного комітету Олексій Хмельницький.

Зокрема, продукти за нижчими цінами вже зовсім скоро можна буде знайти в NOVUS, Ашан, METRO Cash & Carry Ukraine, Сільпо, BILLA, АТБ-Маркет, VARUS, ЕКО маркет, Велика Кишеня і Велмарт.

відео дня

Магазини зобов'язалися опублікувати на своїх офіційних сайтах перелік продуктів першої необхідності, цінники яких будуть істотно знижені.

Відзначається, що повинна бути прибрана націнка на наступні продукти: на борошно, буряк, капусту, картоплю, моркву, різні крупи (зокрема, гречку), цибулю, цукор, олію, макаронні вироби, молоко, яйця. У період карантину стежили за цінами на ці продукти, як стверджують в Антимонопольному комітеті, BILLA, NOVUS, VARUS, Велика Кишеня, ЕКО маркет і Велмарт.

Як раніше повідомлялося, Rozetka, АТБ та Нова Пошта почали тестувати доставку продовольчих товарів додому. І 8 квітня послугу запустили по всій Україні.

Раніше ми розповідали, що Міністерство цифрової трансформації України створило особливий додаток для контролю людей на карантині та самоізоляції. Воно допоможе відслідковувати, чи дотримуються люди з підозрою на коронавірус умов самоізоляції. Але на приватне життя ніхто зазіхати не буде, адже в додатку є свої обмеження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти