В Слузі народу назвали спосіб обходу тисяч поправок до законопроекту про банки

8 квітня 2020, 08:28
У Раді можуть зареєструвати альтернативний законопроект.
Качура
Олександр Качура / УНІАН

Народний депутат від фракції Слуга народу Олександр Качура прокоментував реєстрацію нардепами тисяч поправок до законопроекту про банківське регулюванні.

За його словами, президент Володимир Зеленський важко сприймає, коли представники команди, які пройшли в Раду під прапорами Слуги народу, вставляють палиці в переговорний процес з президентом

У той же час він підкреслив, що в Слузі народу вже придумали, як обійти ці правки. За словами Качури, існує два варіанти рішення, зазначив він в ефірі Pavlovsky News.

Одним з варіантів є рішення про те, що частина народних депутатів не буде наполягати на своїх поправках.

Ще одним способом обійти розгляд тисяч поправок до законопроекту про банківське регулювання може стати реєстрація та прийняття іншого, аналогічного законопроекту.

Рішення ще не прийнято і ці варіанти будуть рекомендовані керівництву Ради та депутатській фракції Слуга народу, додав Качура.

читайте такожРазумков про позачергове засідання Ради: коли відбудеться і що розглянуть

Нагадаємо, 30 березня Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності (№2571-д), необхідний для початку реалізації нової програми співпраці України з Міжнародним валютним фондом. До законопроекту вже подано понад 16 тисяч поправок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти