"У людей немає гарантій": політолог шокував причиною протестів в Нових Санжарах

20 лютого 2020, 23:11
На думку політолога, нинішня влада має знаходиться в Нових Санжарах разом із українцями, евакуйованими з Китаю, а не "ховатися в Києві".
Протесты, новые Санжары
Політолог пояснив причини протестів у Нових Санжарах / kolo.news

Політолог Дмитро Корнійчук пояснив, чому українці так негативно сприйняли той факт, що евакуйованих з Китаю українців розмістили в медцентрі Нових Санжар.

Він вважає, що люди не вірять заявам влади про те, що у наших співгромадян, які сьогодні повернулися на батьківщину, немає коронавіруса.

"Люди не проти того, щоб українців забрали і розмістили в Полтавській області. Просто люди не вірять Зеленському, Авакову, нашим медикам і чиновникам, що у евакуйованих українців немає коронавіруса", - зазначив Корнійчук.

"У людей немає гарантій": політолог шокував причиною протестів в Нових Санжарах

Також він заявив, що "українці не ненавидять українців", а просто у них немає ні краплі довіри до медицини і політиків.

"Тут проблема не в тому, що українці ненавидять українців. А в тому, що люди тотально не вірять владі і нашій медицині. Проблема в тому, що у людей немає гарантій, що дійсно немає зараження", - заявив політолог.

Також в підсумку Дмитро Корнійчук звернувся до президента Володимира Зеленського та іншим топ-чиновників із проханням приїхати до Нових Санжар та бути разом з людьми, яких евакуювали з Китаю.

"А знаєте, що б реально зняло напругу? Якби Зеленський і топ-чиновники особисто приїхали і зустріли наш літак. І супроводжували евакуйованих до медцентру. Ось тоді б місцеві жителі повірили: все чисто. Але Зеленський боягузливо ховається в Києві. І через ФБ читаємо моралі народу. Ось де цинізм...", - підсумував він.

Протести в Нових Санжарах

Як писав Главред, у четвер, 20 лютого, в Нових Санжарах Полтавської області відбулася акція протесту і сутички незадоволених людей з поліцією. Мітингувальники перекрили дорогу до санаторію, намагаючись перекрити шлях туди українцям, яких сьогодні евакуювали з Китаю.

Також повідомлялося, що евакуйована спецрейсом з Уханя українка Ольга Новик показала, як співвітчизники в Нових Санжарах закидали камінням їхній автобус, залишивши в стеклах значні пробоїни.

"Спасибі, українці! Зустріли дуже тепло", - з гіркою іронією написала дівчина у своїх сторіс в Instagram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти