Сутички в Нових Санжарах: інформація про постраждалих

20 лютого 2020, 21:07
У Національній поліції озвучили дані про постраждалих під час акції протесту в Полтавській області.
Під час сутичок у Нових Санжарах постраждало дві людини / РБК-Україна
Під час сутичок у Нових Санжарах постраждало дві людини / РБК-Україна

У Полтавській області в Нових Санжарах у четвер, 20 лютого, відбулися сутички протестувальників з поліцією через те, що учасники акції не хотіли допустити розміщення евакуйованих із Китаю українців в місцевому санаторії.

За сьогоднішній день поліція зафіксувала два повідомлення про мітингувальників, які отримали травми під час сутичок.

За словами представника Національної поліції Полтавській області Юрія Сулаєва, учасники акції відмовилися від медичної допомоги, пише пресслужба відомства.

Акція протесту в Нових Санжарах / фото Нацполіції
Акція протесту в Нових Санжарах / фото Нацполіції

"Зараз подія відбувається, скільки травмованих ми дізнаємося, коли закінчиться захід... Якщо говорити про сьогоднішній день, у нас було два повідомлення про тілесні ушкодження. В одному випадку чоловік відмовився від надання допомоги, в іншому - отримав незначні тілесні ушкодження і також відмовився від госпіталю", - заявив Сулаєв.

Протест в Нових Санжарах

Як раніше писав Главред, в Нових Санжарах, куди привезли людей з Китаю, відбулися масові акції протесту на шляху до санаторію, де хотіли розмістити українців. На місці події чергували співробітники Нацполіції та Нацгвардії. За інформацією ЗМІ, Нацгвардія почала відтісняти учасників акції протесту по мосту у бік санаторію. У результаті виникла бійка, до санаторію намагалися проїхати мікроавтобуси Національної поліції.

Нагадаємо, сьогодні, 20 лютого, в Україну прибув літак із Уханя з евакуйованими українцями, де тривалий час вирує епідемія коронавіруса. Прибулих із Китаю хотіли розмістити в санаторії Нові Санжари Полтавської області в медцентрі Нацгвардії.

Главред зібрав все про те, як приймали українців, які прилетіли з Уханя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти