"Всі здорові": у МЗС відзвітували про евакуацію 48 українців із Китаю

19 лютого 2020, 19:04оновлено 20 лютого 2020, 01:11
Також на борт літака допущені 29 іноземців.
Всі, хто планував, вилетіли в Україну / Фото: SkyUp Airlines
Всі, хто планував, вилетіли в Україну / Фото: SkyUp Airlines

У Міністерстві закордонних справ констатували, що на евакуацію в Ухані з'явилися всі 48 заявлених громадян України і 29 іноземців.

"На посадку з'явилися всі 48 громадян України і 29 іноземних громадян: вісім — Аргентини, п'ять — Домінікани, п'ять — Еквадору, чотири — Сальвадора, по два — Казахстану і Коста-Ріки і по одному громадянину з інших держав", - цитує Інтерфакс-Україна держсекретаря МЗС Андрія Зайця.

Дипломат додав, що громадяни Казахстану покинуть борт при посадці в Алмати через кілька годин після вильоту з Уханя. Під час цієї посадки також буде проведена зміна членів екіпажу літака.

Заступник міністра охорони здоров'я Дмитро Коваль заявив, що українці в Ухані пройшли два етапи санконтроля і проходять третій. За словами чиновника, всі пасажири абсолютно здорові і допущені до перельоту в Україну.

Як раніше повідомлялося, вдень 19 лютого в китайському Ухані розпочалася евакуація українців і іноземців, яких борт авіакомпанії SkyUp повинен доставити в Україну.

Нагадаємо, евакуйованих з китайського Уханя протягом двотижневого карантину охоронятимуть майже півсотні силовиків.

До речі, колишній губернатор Львівської області та депутат від фракції Європейська солідарність Олег Синютка спровокувало паніку з-за того, що його регіон – за його словами – прибуває літак з евакуйованими з Китаю українцями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти