Дрогобицький Ейнштейн: на Львівщині повісився відомий професор

19 лютого 2020, 12:03
Чоловік покінчив життя самогубством прямо в робочому кабінеті.
повешение, удавка
Чоловік залишив передсмертні записки/ Фото polit.info

У Дрогобицькому педуніверситеті Львівської області лаборантка, яка прийшла полити квіти, знайшла повішеним 66-річного професора Богдана Винницького.

Чоловік вкоротив собі віку прямо в робочому кабінеті, він залишив дві передсмертні записки і складені в сумках речі.

На одній з посмертних записок було написано: "Все, що мені належить, міститься у трьох сумках і пакеті. Решта – кафедральні речі". В інший чоловік написав, що не може жити з постійним головним болем, передає ТСН.

відео дня

Вінницький пропрацював Дрогобицькому педуніверситеті 40 років. Він був доктором фізико-математичних наук, професором інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій, очолював кафедру математики. Роботи Вінницького публікували за кордоном. У нього була пропозиція продовжити свою наукову діяльність в Австрії, Угорщині.

"Можна сказати, що це наш дрогобицький Ейнштейн. Любили його і в колективі, і студенти", – розповіла ректор Дрогобицького педагогічного університету Надія Скотная.

До речі, колеги неодноразово просили професора звернутися до лікарів через головний біль, але він відмовлявся.

У чоловіка залишилися дружина і дві дочки. Конфліктів у родині не було.

Нагадаємо, у селі Мусіївка Нікопольського району Дніпропетровської області внаслідок пожежі в приватному будинку загинули дві людини. Крім того, у дворі приватного домоволодіння виявлено тіло повішеної жінки 1957 року народження.

Як уточнюють місцеві ЗМІ, загиблій жінці давно дошкуляли колектори, а в день, коли вони в черговий раз повинні були прийти за боргом, господиня покінчила життя самогубством, попередньо вона підпалила будинок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти