"Лізуть, як свині": на Донбасі бойовики атакували цілий день

18 лютого 2020, 20:58
17 обстрілів бойовики здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".
Донбасс,военный
Бойовики на Донбасі цілий день обстрілювали позиції ВСУ / УНІАН

У районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі 18 лютого незаконні збройні формування 18 разів порушили режим припинення вогню.

За інформацією прес-центру ООС, бойовики обстріляли українські позиції з заборонених мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм та 122 мм, 120 мм і 82 мм мінометів, озброєння танка, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

17 обстрілів бойовики здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Також бойовики атакували позиції оперативно-тактичної групи "Схід".

відео дня

"Крім цього, поблизу населеного пункту Оріхове ворог здійснив спробу штурму наших спостережних постів. В результаті бойового зіткнення українські захисники черговими вогневими засобами придушили ворожий вогонь і зупинили диверсійно-розвідувальну групу противника. Позиції українських захисників не втрачено", - повідомили в прес-центрі ООС.

Також у штабі розповіли, що під час ворожих атак поранення отримали троє українських військових, один загинув. Ще двоє військовослужбовців отримали бойові травми.

Відзначимо, в соцмережах під повідомленням прес-центру ООС в коментарях громадяни пишуть, що сьогодні на Донбасі загинули 5 осіб.

"Остання інформація на 13.00. Від хлопців які там. 5 загиблих. 5 поранених. Один важкий. Шестеро пропали безвісти", - пише Артем Щербаківський.

"А нам вішають локшину на вухан - один загиблий.... СУКИ ! Але скритоє ЗАВЖДИ стає явним. ! ... І як вони будуть викручуватися !? Як їм з цим жити !?", - обурилася Жанна Люба.

"Лізуть, як свині": на Донбасі бойовики атакували цілий день

"Це нам гірка наука. Вони нас забаюкують світом, а самі лізуть, як свині і знають своє. Вони нас гнути через коліно,не ламають.І дивляться наскільки ми прогнемось", - переконана Зоя Бертман.

"Лізуть, як свині": на Донбасі бойовики атакували цілий день

Нагадаємо, раніше начальник Генерального штабу Збройних сил України Руслан Хомчак розповів подробиці про ранковий бій в районі Золотого в Луганській області.

Трохи пізніше стало відомо, що в результаті потужного ворожого обстрілу і атаки в районі Золотого в Луганській області загинув боєць 72-ої окремої механізованої бригади Максим Хитайлов. Загиблий 1997 року народження, народився у місті Лохвиця Полтавської області. У ВСУ служив гранатометчиком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти