Жахливе ДТП на Львівщині: авто злетіло в озеро, четверо загиблих

16 лютого 2020, 14:00
Загиблими виявилися жителі Яворівського району віком 19-24 роки.

В селі Коти Яворівського району Львівської області рятувальники дістали з озера легковий автомобіль з тілами чотирьох загиблих.

відео дня

"У неділю, 16 лютого, о 8:53 надійшло повідомлення, що на автодорозі Рава-Руська – Судова Вишня при в'їзді в с. Коти Яворівського району автомобіль Audi-80 не впорався з керуванням і злетів в озеро", - йдеться в повідомленні прес-центру Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Пожежно-рятувальне відділення проводить роботи з обстеження дна озера.

Як повідомили в ГУ НП у Львівській області, попередньо встановлено, що водій авто 20-річний житель району, не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб впав у водойму і перекинувся на дах. Водій і троє пасажирів автомобіля, всі жителі Яворівського району віком 19-24 роки, загинули на місці події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше на трасі Санкт-Петербург − Невель сталося ДТП, в результаті загинули 8 осіб. Там лоб в лоб зіткнулися приватний мікроавтобус Mercedes і великовантажний автомобіль Volvo. За даними Telegam-каналу Mash, загиблі українці їхали додому із заробітків з Санкт-Петербурга.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти