"1+1 Україна" покаже цикл документальних фільмів про резонансні спецоперації СБУ, які вразили весь світ

13 листопада 2023, 14:40
У фільмах "СБУ. Спецоперації перемоги" розкажуть, як в перший місяць повномасштабної війни був виявлений і знищений тиловий пункт управління ворога на Поліссі.
1+1
"1+1 Україна" покаже цикл документальних фільмів про резонансні спецоперації СБУ, які вразили весь світ

24 листопада о 21:30 на "1+1 Україна" відбудеться прем'єра циклу документальних фільмів "СБУ. Спецоперації перемоги". Уперше будуть показані окремі деталі підготовки і проведення секретних спецоперацій, які обговорює увесь світ. Зокрема, ексклюзивні подробиці ударів по Кримському мосту. Глядачі почують розповіді бійців СБУ, що готували ці операції і дізнаються з чим вони стикалися в тилу ворога.

Глядачі дізнаються про створення новітніх надводних дронів — розробки Служби безпеки України. Саме ці дрони вразили Кримський міст та потопили низку ворожих кораблів. Відповідь на запитання: "Що таке "SeaBaby", і чому ця зброя поховає чорноморський флот рф?" — в одному з 5 фільмів документального циклу.

Окрім цього, у фільмах "СБУ. Спецоперації перемоги" розкажуть, як в перший місяць повномасштабної війни був виявлений і знищений тиловий пункт управління ворога на Поліссі, разом із командним офіцерським складом та великою кількістю озброєння.

Один із циклу фільмів буде присвячений медичному бойовому крилу ЦСО "А", де хірурги спецпідрозділу СБУ щодня героїчно рятують життя побратимів, виконуючи найскладніші операції впритул до лінії фронту. Глядачі почують історії двох врятованих бійців, які мали мізерні шанси на виживання, та про героїв-медиків, які їх врятували.

Епічні бої за Бахмут за участі снайперів ЦСО А СБУ. На нічних рейдах вони знищували "вагнерів", аби дати змогу підрозділам ЗСУ втримати ключову логістичну артерію, відому як "Дорога життя". Особисті розповіді про універсальних воїнів, без яких неможлива наша Перемога.

Їх не впізнають в обличчя. Про їхні спецоперації не можна розповідати. Лише привідкрити окремі деталі, щоб українці пишалися героями, роботою яких захоплюється світ.

Над проєктом понад півроку працює команда 1+1 Production.Originals на чолі з продюсером Акімом Галімовим. Режисер фільму Сергій Кримський, відомий за фільмом "Соловей співає", креативний продюсер проєкту Вікторія Самойлова, шеф-редактор Максим Жухевич.

"СБУ. Спецоперації перемоги" - це цикл документальних фільмів про тих, кого не знають в обличчя, але результати чиєї роботи бачить та обговорює весь світ. Не пропустіть премʼєру 24 листопада о 21:30 та наступні виходи по п’ятницях на "1+1 Україна".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти