Творці The Last of Us Part II працюють над грою в нетиповому для студії сетинґу

21 січня 2021, 16:01оновлено 19 вересня 2023, 14:38
З драконами, чарівниками та могутніми жінками-воїнами.
Кадр з The Last of Us: Part II
Кадр з The Last of Us: Part II / Naughty Dog

З моменту релізу суперуспішного PS4-ексклюзиву The Last of Us Part II минуло менше пів року, а компанія-розробник Naughty Dog вже щосили працює над черговим шедевром ігрової індустрії.

Зараз автори популярних серій ігор Uncharted і The Last of Us шукають 32 нових співробітників. Компанія планує завербувати талановитих художників і аніматорів, а також постановників кат-сцен і програмістів.

Днями вельми цікаві матеріали на своїй підсторінці Artstation опублікував старший концепт-художник компанії Хен Нам. На цій сторінці можна знайти стак артів з жінками явно фентезійної спрямованості, який автор затитулував як "The Women of North".

відео дня

Ще цікавішою стороною всього цього є не тільки самі малюнки, а й підпис художника до них: "Під враженням від нової гри. Якщо ви розумієте, про що я... ;)". Раніше вже була інформація про те, що новим проєктом студії може стати гра в сетинґу фентезі – про це кілька років тому наголошував і Ніл Дракман, творчий директор і глава розробників The Last of Us Part 2.

Враховуючи активність Ніла Дрюкмана За останній час і оновлений список вакансій – перший трейлер безіменної гри можна чекати вже в цьому році. Нагадаємо, що зараз в стінах студії ведеться робота над повноцінною багатокористувацькою грою на базі The Last of Us Part II, яка переросла з додаткового режиму в самостійний проєкт.

На цю мить в сервісі PlayStation Store проходить перший розпродаж 2021 року, який триватиме до 4-го лютого. В рамках розпродажу можна придбати основні хіти і ексклюзиви PS4 за привабливими цінами.

Так, зокрема, постапокаліптичний шутер Metro Exodus від української студії 4a Games віддають за 649 грн замість 1899. Один з кращих "сурвайвал хорорів" в історії The Evil Within можна взяти за 259 грн, стільки ж просять за барвистий і динамічний файтинг Street Fighter V від японської студії Capcom.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти