Творець The Last of Us 2 пояснив скандальну сцену з ключкою

7 березня 2021, 17:56
Коли Нілу Дракманну було 16 років, з ним стався досить неприємний випадок.
Творець The Last of Us 2 пояснив скандальну сцену з ключкою
Ніл Дракманн розповів про ключку для гольфу з The Last of Us 2 / Naughty Dog

Керівник розробки The Last of Us: Part II Ніл Дракманн в інтерв'ю The Washington Post пояснив чому в одній зі стартових сцен всім відомий персонаж використовував саме ключку як знаряддя вбивства.

Спочатку у тій сцені творці хотіли, аби вбивство було скоєно за допомогою ножа, але в підсумку Naughty Dog вирішили, що в той момент в руках у персонажа повинна бути ключка, щоб уникнути паралелей з Еллі, і її викидним ножем.

Обережно, спойлери.

Після цього резонно постало питання, а чим тоді вбити головного протагоніста The Last of Us, щоб виглядало помпезно і закарбувалося в пам'яті? Саме тоді Нілу Дракманну згадалася історія з власного життя. Виявляється, коли Нілу було шістнадцять, хороший друг дав йому разок по голові ключкою для гольфу – та так міцно доклав, що медикам довелося накладати йому потім тридцять швів, а на черепі досі залишилася вм'ятина.

Після виходу матеріалу The Washington Post Дракманн в жартівливій формі написав у себе в Twitter, що чекає тепер повідомлень від хейтерів з Reddit про те, що у нього проблеми з головою. Нагадаємо, що прем'єра The Last of Us Part II відбулася влітку минулого року тільки на PlayStation 4. На цю мить в стінах студії ведеться робота над повноцінною багатокористувацькою грою на базі The Last of Us Part II, яка переросла з додаткового режиму в самостійний проєкт.

Паралельно команда Naughty Dog працює відразу над кількома новими проєктами. Раніше вже була інформація про те, що новим проєктом студії може стати гра в сетингу фентезі – про це кілька років тому говорив сам Дракманн.

The Last Of Us 2 - трейлер Еббі

читайте такожЩо відомо про нову гру Naughty Dog, розробника популярних серій ігор Uncharted і The Last of Us

А тим часом в сервісі PS Store проходить безплатна роздача знаменитого ексклюзиву PlayStation 4 Ratchet & Clank. Забрати гру можна в спеціальному розділі в магазині PS Store до ранку 1 квітня, після чого їй на зміну прийде невідома гра.

Минулого року в рамках цієї ініціативи роздавали трилогію Uncharted, що розповідає про пригоди злодія Нейтана Дрейка, і чарівну Journey.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти