Samsung вирішила відмовитися від розвитку знаменитої серії смартфонів Galaxy Note

3 грудня 2020, 12:15оновлено 26 березня 2021, 20:40
Легендарні преміальні пристрої поступово відходять у минуле.
Samsung вирішила відмовитися від розвитку знаменитої серії смартфонів Galaxy Note
Samsung відмовиться від лінійки Galaxy Note

В Samsung розглядають варіант з припиненням випуску смартфонів лінійки Galaxy Note. Натомість компанія зосередитися на розвитку складних смартфонів, пише авторитетне видання Reuters з посиланням відразу на три анонімних джерела, знайомих з планами компанії.

Це рішення частково було прийнято через падіння попиту на преміальні пристрої під час пандемії COVID-19. До того ж з кожним роком відмінностей між Galaxy Note і Galaxy S стає все менше, тому потреба у двох схожих лінійках зникає.

Ймовірно, останнім пристроєм в лінійці Galaxy Note стане здешевлений Note20 FE, спадкоємець Galaxy S10e, який отримав заслужене визнання фанатів по всьому світу. Стилуси теж нікуди не дінуться – їх підтримку повинні отримати наступні покоління Galaxy Z Flip, Z Fold, а також Galaxy S21 Ultra.

відео дня

Нагадаємо, що перший смартфон Galaxy Note побачив світ у 2011 році. Він, з одного боку, породив моду на фаблети (смартфони з величезними екранами), а з іншого – запропонував революційні можливості роботи зі стилусом, які за минуле покоління не повторив жоден інший виробник смартфонів.

Samsung вирішила відмовитися від розвитку знаменитої серії смартфонів Galaxy Note
Samsung Galaxy Note 20 Ultra / PhoneArena

Раніше в Мережу просочилися нові зображення неанонсованого флагмана Samsung Galaxy S21, презентація якого, за чутками, повинна відбутися вже в січні 2021 року.

Очікується, що Galaxy S21 отримає 6.2-дюймову OLED-матрицю з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю Full HD+, потрійну основну камеру на 12, 12 і 64 Мп, а також акумулятор місткістю 4000 мАг. У серію також увійдуть Galaxy S21 + і S21 Ultra з екранами діагоналлю 6.7 і 6.8 дюйма відповідно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти