Розробник серій Assassin's Creed і Watch Dogs запустив фінальну святкову роздачу ігор

20 грудня 2020, 15:35оновлено 26 березня 2021, 20:20
Останній шанс забрати подарунки від Ubisoft.
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla / Ubisoft

Протягом тижня, що минає компанія Ubisoft роздавала ігри для ПК і різні внутрішньоігрові предмети, доступні на всіх платформах. Якщо ви пропустили всі роздачі компанії для Ubisoft Connect, то до сьогоднішнього вечора ви можете заповнити прогалини у своїй бібліотеці.

Так, зокрема, користувачі Ubisoft Connect зможуть отримати три гри, серед яких Anno 1701: History Edition, Starlink: Battle for Atlas, Trials Rising, а також косметичні предмети для Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion і Hyper Scape. Для отримання подарунків необхідно увійти у свій обліковий запис на сайті компанії за наступним посиланням.

Крім Ubisoft, новорічні подарунки для гравців приготував магазин Epic Games Store, який з 17 грудня роздає по одній безкоштовній грі в день, три вже віддали – залишилося ще 12 штук. Наразі геймерам роздають симулятор виживання з видом від першої особи та елементами відкритого світу The Long Dark, який ми згадували в нашій добірці найкращих ігор з зимовою атмосферою.

відео дня

Захід стартував одночасно з новорічним розпродажем, в рамках якого можна придбати різноманітні проєкти за привабливими цінами.

З цікавих пропозицій можна відзначити:

watch dogs
Watch Dogs Legion / Ubisoft

Раніше в сервісі цифрової дистрибуції GOG також стартував масштабний зимовий розпродаж, який триватиме до 4 січня наступного року. До цього в онлайн-магазині будуть діяти знижки до -91% на більше ніж 3000 ігор і доповнень.

Так, зокрема, одну з найкращих ігор минулого покоління Відьмак 3: Дике Полювання з усіма доповненнями віддають за 168 грн замість 556. Гучну новинку Ghostrunner можна взяти за 417 грн, стільки ж просять за рольову гру The Outer Worlds від авторів Fallout: New Vegas.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти