PlayStation 5 рве всі шаблони – Sony розповіла, коли консоль з'явиться у вільному продажу

29 листопада 2020, 17:56оновлено 29 листопада 2020, 19:16
Нова домашня ігрова система стартувала успішніше будь-якої консолі в історії.
PS5
PS5 / Sony

Японська корпорація Sony назвала запуск PlayStation 5 "найбільшим за всю історію своїх консолей". Про успіх іменитий платформотримач відзвітував особисто в соціальних мережах – вони подякували геймерам у всьому світі та розповіли, коли консоль з'явиться у вільному продажу.

До цього звання найкращого запуску належало PS4, але наперекір стрімким продажам, консоль так і не перебила рекорд PS2, яка залишається найбільш продаваною консоллю у світі з показником в більш ніж 155 мільйонів проданих девайсів за 20 років.

Поки що немає прогнозів про те, чи вдасться PS5 побити рекорд PS2, але станом на сьогодні результати вселяють оптимізм. До слова, Microsoft також нахвалюється тим, що Xbox Series X / S – це найкращий запуск в історії компанії. Точних цифр немає, але, наприклад, портал Gamesradar вважає, що Sony продали близько 2.5 мільйонів консолей.

Разом з цією заявою компанія також підтвердила, що до кінця поточного календарного року вона збирається відправити більше консолей в роздрібні магазини по всьому світу

Нагадаємо, що продажі PS5 на території України стартували минулого тижня. Однак, на цю мить просто так купити пристрій у ритейлерів не вийде – консолей у вільному продажі банально немає.

Крім усього іншого, неможливістю купити PlayStation 5 в офіційних партнерів Sony скористалися спекулянти – так, зокрема, Інтернет заполонили всілякі пропозиції, в яких нову приставку продають за ціною від 20 000 до 40 000 грн.

На цю мить в сервісі PlayStation Store проходить масштабний розпродаж, присвячений початку "Чорної п'ятниці", який триватиме до 1 грудня цього року. В рамках розпродажу можна придбати різноманітні проєкти за привабливими цінами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти