Шопінгу більше – уроків менше: на які сайти українці заходили в листопаді найчастіше

15 грудня 2020, 17:43оновлено 15 грудня 2020, 19:04
Протягом чорної п’ятниці та тижнів знижок українці активно цікавилися покупками.
Шопінгу більше – уроків менше: на які сайти українці заходили в листопаді найчастіше
Рейтинг популярних сайтів за листопад 2020 / TNS

Дослідницька компанія TNS Ukraine опублікувала список найпопулярніших в Україні ресурсів за листопад 2020-го.

Трійка лідерів залишається непохитною – це Google, Youtube і Facebook. Замикають першу п'ятірку рейтингу інтернет-енциклопедія з вільним контентом Wikipedia та інтернет-магазин Rozetka.ua.

За даними досліджень, чорної п’ятниці та тижнів знижок українці активно цікавилися купівлею в інтернет-магазинах і маркетплейсах. Так, зокрема, в листопаді Foxtrot.com.ua вперше за довгий час потрапив в рейтинг найпопулярніших сайтів, а Novaposhta.ua знову повернулася в основну обойму.

відео дня

Новини вже традиційно перебувають у фокусі уваги українців, обіймаючи 6 позицій у ТОП 20 сайтів України. Найпопулярнішими новинними ресурсами у листопаді були такі: 24tv.ua, Pravda.com.ua, Unian.net, Nv.ua, Korrespondent.net та Tsn.ua. Також не втрачають популярності месенджери і соціальні мережі, при цьому незважаючи на заборону російського VK.com, він займає досить високе 22-е місце з охопленням 16%.

Для складання Інфографіка компанія використовувала дані Kantar CMeter. Тут представлені desktop і mobile інтернет-користувачі у віці 14-70 років. Дослідження CMeter об'єднує дані з 3-х джерел, а дані з усіх джерел об'єднуються в режимі реального часу, що гарантує відсутність втрат в даних.

Шопінгу більше – уроків менше: на які сайти українці заходили в листопаді найчастіше
Топ - 25 сайтів уанета за листопад / TNS Ukraine

Нагадаємо, що раніше український підрозділ Google опублікував підсумковий рейтинг найпопулярніших запитів серед українських користувачів пошукової системи у 2020 році.

За минущий рік українців найбільше хвилювали питання, пов'язані з пандемією коронавірусу – найпопулярнішим пошуковим запитом 2020 року в Google Україна став "Коронавірус". Другий за популярністю – запит "Коронавірус рекомендації", а на третьому місці – "Вибори в США".

Крім того, у 2020 році зросла кількість запитів на тему дистанційного навчання – серед найпопулярніших запитів року сервіс "Google Клас", освітній проєкт "На урок" та сервіс для відеоконференцій Zoom. Також українці цікавилися карантином в Україні, телевізійним шоу "Холостячка" та святами 2020 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти