Культові ігри по Зоряних війнах перевипустять для сучасних консолей

31 січня 2021, 12:30оновлено 25 березня 2021, 12:59
Йдеться про типові перевидання знаменитих рольових ігор Star Wars: Knights of the Old Republic 1 і 2.
Культові ігри по Зоряних війнах перевипустять для сучасних консолей
Обидві частини Star Wars: Knights of the Old Republic перевипустять на консолях / Disney

Інсайдер Джордан Мейсон, який досить часто зливає інформацію про всесвіт "Зоряних воєн", розповів про плани видавця перевипустити обидві частини Star Wars: Knights of the Old Republic на актуальних консолях до кінця 2021-го.

Раніше фанати франшизи вже отримали ремастери Star Wars Episode I: Racer, Jedi Knight II: Jedi Outcast і Jedi Knight: Jedi Academy від студії Aspyr. Цілком можливо, що вона ж відповідає і за перевипуск Knights of the Old Republic.

Інформатор відзначив, що перевидання ніяк не пов'язані з ремейком Knights of the Old Republic, над яким, за чутками, працює невідома студія за межами Electronic Arts – примітно, що багато що вказує на те, що і за "ремейк" відповідає Aspyr. Видавництво активно шукає нових фахівців для роботи над "RPG AAA-класу на рушії Unreal Engine". Крім того, в студії вже працює безліч вихідців з BioWare, які більшою чи меншою мірою доклали руку до створення Star Wars: The Old Republic.

Нагадаємо, що в грудні 2020-го на iPhone та Android вийшов мобільний порт все того ж Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, яку багато фанатів вважають культовою та однією з найкращих ігор у всесвіті "Зоряних воєн". Порт заснований на версії для магазину Steam і отримав оптимізоване під сенсорні екрани управління. Гра важить 3.9 гігабайти, а на пристроях Apple запрацює на iOS 10 і новіше – культова RPG запуститься навіть на старенькому iPhone 5s.

До речі, перша частина гри також доступна на мобільних платформах. Її вартість становить 279 і 339 грн в Google Play і AppStore відповідно.

Star Wars KOTOR - трейлер

Ігри за Зоряними війнами: нова відеоігрова епоха

  1. До кінця цього року відбудеться реліз перевидання рольових ігор Star Wars: Knights of the Old Republic і Knights of the Old Republic II: The Sith Lords для сучасних консолей.
  2. Ubisoft роблять гру по Зоряним війнам у відкритому світі. Безпосередньо розробкою нової гри займається студія Massive Entertainment, відома гравцям по дилогії The Division. Наразі виробництво знаходиться на ранньому етапі – студія зайнята набором нових співробітників.
  3. Невідома на цю мить студія займається розробкою нової гри в серії Knights of the Old Republic
  4. До того ж в розробці знаходиться гра про мисливця за головами. Розробник невідомий.
  5. Також в Electronic Arts точно є ще одна гра за Зоряними війнами, що вийде до кінця договору з Disney (до 2023-його року).
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти