На iPhone і Android вийшла одна із найкращих ігор у всесвіті Зоряних воєн

20 грудня 2020, 17:37оновлено 26 березня 2021, 20:19
Культова RPG запуститься навіть на старенькому iPhone 5s.
На iPhone і Android вийшла одна із найкращих ігор у всесвіті Зоряних воєн
Star Wars: KOTOR 2/ Obsidian

Користувачам мобільних пристроїв, що працюють під управлінням iOS і Android, пропонують насолодитися Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, яку багато фанатів вважають культовою й однією з найкращих ігор у всесвіті Зоряних воєн.

Порт заснований на версії для магазину Steam і отримав оптимізоване під сенсорні екрани управління. Гра важить 3.9 гігабайти, а на пристроях Apple запрацює на iOS 10 і новіше – культова RPG запуститься навіть на старенькому iPhone 5s.

Події Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords розгортаються за часів старої республіки, де Рада джедаїв переживає не найкращі часи, і новий герой, один з вірних соратників Ревена, відправляється поліпшити становище. У мандрах йому допомагають різні персонажі, деякі з яких будуть розповідати гравцям про їх роль, а так само дадуть відповіді на багато питань.

До речі, перша частина гри також доступна на мобільних платформах. Її вартість становить 279 і 339 грн в Google Play і AppStore відповідно.

Star Wars: KotOR 2 - трейлер

Раніше компанії Google і Apple назвали найпопулярніші ігри та програми на своїх платформах. Найкращою грою як на iPhone, так і на Android став надпопулярний рольовий екшн Genshin Impact, натхненний серією The Legend of Zelda від Nintendo.

Найкращим додатком для iPhone назвали Wakeout!, яке підбирає для власника смартфона спортивні вправи, придатні для виконання в ліжку відразу після сну. Найкращий додаток для Android – сервіс Loona, що дозволяє швидко налаштуватися емоційно на здоровий сон, а для щоденного використання кращою визнали програму Grid Diary, яка допомагає вести персональний щоденник

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти