Компанія Harman привезла в Україну TWS-навушники нового покоління

5 березня 2021, 16:10оновлено 24 березня 2021, 16:50
Обидві новинки водонепроникні та мають сертифікат IPX7, тому можуть скласти вам компанію в будь-яку погоду.
1614952744-7729.jpeg
В Україні з'явилися TWS-навушники JBL Live Free NC + і Live Pro + / Citrus

Без гучних презентацій і прес-релізів передовий виробник навушників Harman почав продавати в Україні бездротові навушники JBL Live Free NC + TWS і Live Pro + TWS.

Особливості нового покоління полягають в ергономічному дизайні та більш надійній посадці, а також технологіях Ambient Aware і TalkThru. Обидві новинки водонепроникні та мають сертифікат IPX7, тому можуть скласти вам компанію в будь-яку погоду.

Навушники мають сенсорне управління, і дозволяють в один дотик перемикатися на контроль навколишнього оточення. У кожному з них є модуль бездротового зв'язку з технологією Dual Connect, що дозволяє навушникам автоматично підключатися до смартфона, як тільки ви відкриваєте чохол. Крім того, використовуючи тільки один вкладиш, ви можете продовжити час автономної роботи та заряджати кожен навушник окремо. А за допомогою Fast Pair від Google ви можете під'єднати JBL Live Free NC + TWS до декількох пристроїв і вільно перемикатися між ними.

відео дня

У JBL Live Free NC + використовується система активного шумозаглушення Smart Ambient, а в Live Pro+ залучена вдосконалена технологія адаптивного шумодаву з можливістю регулювання рівня заглушаються звуків. Автономність – до 7 годин безперервної роботи з вимкненим шумозаглушенням або 6 годин з використанням функції ANC. Ще 14 годин забезпечує зарядний кейс. А підтримка Speed Charge і бездротової зарядки Qi дозволяє поповнювати запаси енергії швидко і з комфортом.

Попереднє замовлення на JBL Live Free NC + TWS і Live Pro + TWS в Україні вже стартувало, а в продаж вони надійдуть до кінця цього тижня за рекомендованою ціною від 4099 грн.

Раніше Xiaomi почала продавати в Україні недорогий Redmi Note 9t.це один з найдешевших смартфонів з підтримкою мобільних мереж п'ятого покоління. Його анонсували в Китаї ще в листопаді минулого року.

В офіційному українському онлайн-магазині виробника Redmi Note 9t доступний у фіолетовому і чорному корпусі. За версію 64 ГБ доведеться віддати 7799 грн, за 128 ГБ – 8199 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти