Як встановити Clubhouse на Android: покрокова інструкція

21 лютого 2021, 16:44оновлено 24 березня 2021, 18:12
Колишній розробник VK не дочекався і випустив неофіційну версію програми для Android. На це йому знадобилося всього півтора дня
Clubhouse
Як встановити Clubhouse на Android / Getty Images

Творець і колишній розробник "ВКонтакті" для Android Григорій Клюшников опублікував на GitHub додаток HouseClub для пристроїв, що працюють на операційній системі Android.

Це неофіційний клієнт для стрімко набираючої популярність соціальної мережі Clubhouse, яка до цього моменту існувала тільки у версії для iOS.

Завантажити Clubhouse на Android можна за наступним посиланням. У додатку працюють практично всі функції оригіналу – можна приєднуватися до кімнат, "підіймати руку", спілкуватися і переглядати профілі. Єдине що – відсутні повідомлення, а також функції створення і модерації кімнат.

відео дня

За словами самого автора, на розробку програми йому знадобилося всього півтора дня, а для реалізації проєкту він використовував API Clubhouse, здобутий за допомогою реверс-інжинірингу розробниками іншого неофіційного Clubhouse-проєкту – clubhouse-py. Що важливо, додаток як і раніше працює по системі інвайтів, тому після первинної реєстрації, вам доведеться шукати запрошення.

Як встановити Clubhouse на Android: покрокова інструкція

Нагадаємо, що Clubhouse – це золота середина між подкастом, радіо і домашньою вечіркою. У цій соцмережі можна зайти в будь-яку кімнату, послухати розмови, інтерв'ю та обговорення між цікавими людьми на різні теми. Clubhouse можна порівняти з подкастом, тільки якщо це подкаст, куди ви можете включитися в будь-який момент, з додатковим рівнем ексклюзивності.

Про те, чим такий привабливий Clubhouse, читайте у нашому матеріалі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти