iPhone SE 2020 року з легкістю пройшов перевірку на міцність

27 квітня 2020, 15:23оновлено 23 жовтня 2023, 15:01
Руками зігнути його у вас не вийде.
iPhone SE 2020 року
iPhone SE 2020 року / Apple

Смартфон iPhone SE 2020 року від Apple зараз виглядає вкрай вигідним вкладенням завдяки оптимальному співвідношенню ціни та якості. До його переваг тепер можна віднести і міцність, адже він успішно пройшов всі тести.

Провів їх відомий ютубер Зак Нельсон з каналу JerryRigEverything. Він спеціалізується на тому, що ріже і всіляко псує смартфони, перевіряючи їх надійність.

читайте такожНові моделі iPhone від Apple відклали через коронавірусЗак залишився дуже задоволений iPhone SE 2020. Руками зігнути смартфон у блогера ніяк не вийшло. Він взагалі не піддався на вплив грубої сили, що робить пристрій вкрай надійним.

Також телефон досить важко подряпати, а його екран і сенсор відбитків пальців Touch ID майже неможливо пошкодити. Навіть під вогнем згорає лише олеофобне покриття, а сам екран продовжує працювати.

Подивитися особисто на те, як телефон за 399 доларів (або 10 814 гривень) намагаються зламати усіма силами, ви можете у відео нижче.

Єдине, що Зак не перевірив – міцність смартфону при падінні. Це він залишив на відкуп вже іншим ютуберам. Але тести JerryRigEverything новий Айфон успішно пройшов.

Більше інформації про характеристики iPhone SE 2020 та його ціну ми привели в окремій примітці. Це дуже гідний смартфон і ідеальний спосіб спробувати усі переваги техніки Apple за помірну ціну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти