Гра по Зоряним війнам від творців Fallout вийде на iPhone й Android

8 грудня 2020, 19:09оновлено 26 березня 2021, 20:33
Я відчуваю в тобі силу, читачу.
Гра по Зоряним війнам від творців Fallout вийде на iPhone й Android
Star Wars: KOTOR 2/ Obsidian

Як стало відомо, користувачі сучасних мобільних пристроїв на базі операційної системи Android і iOS отримають можливість насолодитися однією з найпопулярніших частин серії Star Wars – Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords.

18 грудня цього року гра з'явиться в цифрових магазинах App Store і Google Play. На пристроях Apple буде потрібно як мінімум iOS 10, а запустити культову рольову гру вийде навіть на iPhone 5s. Ціна, правда, може відлякати – 15 доларів (~400 грн).

Оригінальна RPG від Obsidian, творців Fallout New Vegas і The Outer Worlds, вийшла 16 років тому та отримала середній бал 85/100. Творці мобільної версії гри запевняють, що вона не буде ні в чому урізана, але час завантаження може бути досить тривалим.

Події Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords розгортаються за часів старої республіки, де Рада джедаїв переживає не найкращі часи, і новий герой, один з вірних соратників Ревена, відправляється поліпшити становище.

У мандрах йому допомагають різні персонажі, деякі з яких будуть розповідати гравцям про їх роль, а так само дадуть відповіді на багато питань.

Для всіх охочих ознайомитися з грою на великих моніторах доступні наступні пропозиції:

Раніше ми зібрали Топ-10 найккращих ігор на андроїд і айос, які можна скачати та не пошкодувати витрачений на них час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти