Анонсовано гру про Індіану Джонса від розробників Wolfenstein: перші подробиці

12 січня 2021, 18:45оновлено 12 січня 2021, 19:25
Виконавчим продюсером проєкту виступить глава Bethesda Game Studios, відеоігровий дизайнер Тодд Говард.
Анонсовано гру про Індіану Джонса від розробників Wolfenstein: перші подробиці
Розробники Wolfenstein роблять гру про Індіану Джонса / Bethesda

Студія MachineGames, що відповідала за останні ігри серії Wolfenstein, показала перший тизер майбутнього пригодницького проєкту, який створюється у співпраці з Lucasfilm Games.

У короткому тизер-ролику можна розгледіти атрибути культової франшизи про археолога Індіану Джонса, такі як: книги, фото, документи, карти, капелюх і батіг героя, під відому багатьом композицію з кінофільмів.

Офіційної назви гри в тизері не показали, проте, як стало відомо з офіційного пресрелізу, гра розповість повністю оригінальну, окрему історію, дія якої відбувається на піку кар'єри знаменитого шукача пригод, вперше з'явившись на телевізійних екранах в далекому 1981 році.

Також відомо, що виконавчим продюсером гри стане Тодд Говард, глава компанії Bethesda Game Studios, в якій керує розробкою комп'ютерних ігор із серій The Elder Scrolls і Fallout. Більше ніяких деталей, термінів виходу та інших особливостей проєкту видавець не повідомив. Команда поки не готова ділитися подробицями, але вони скоро з'являться.

У тизері натякають, що дія майбутньої гри відбуватиметься в Римі.

Індіана Джонс гра - трейлер

Раніше геймдизайнер французької студії Arkane Studios Харві Сміт оголосив про розробку нової гри від Arkane Austin, підрозділу Arkane.

Arkane Studios складається з двох частин – один офіс студії знаходиться в Ліоні, а інший в Остіні. Французький підрозділ випустив Dishonored 2 і зараз готується до виходу екшену Deathloop, тоді як американська команда працювала над Prey і вже зараз, після інтерв'ю Сміта, ми знаємо, що Arkane Austin працюють над новим проєктом..

Поки про гру відомо лише те, що це буде повноцінний ААА-проєкт в жанрі "імерсів сім" на базі оригінальної інтелектуальної власності (IP). Іншими словами – фанатам Prey 2 і Dishonored 3 доведеться запастися терпінням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти