Фанати все полагодять: в Cyberpunk 2077 додали офіційну підтримку модів

28 січня 2021, 13:09оновлено 24 березня 2021, 19:44
Тепер кожен ентузіаст може створити свій Кіберпанк мрії.
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 отримала офіційний інструментарій для створення модів / CDPR

Студія CD Projekt Red оголосила про вихід офіційного інструментарію зі створення модів до свого останнього творіння Cyberpunk 2077. Всі необхідні файли для цього відтепер доступні на офіційному сайті гри.

Обіцяють, що майстри модифікацій отримають належний інструментарій, який допоможе прикрасити "потопаючий" в багах Найт-Сіті. Надалі розробники планують оновлювати його разом з клієнтом гри.

Варто відзначити, що моди Cyberpunk 2077 були доступні з моменту виходу гри, проте вони в основному стосувалися дрібних шорсткостей, починаючи від доопрацьованого меню і мінікарти, закінчуючи видом від третьої особи та моделлю Джуді без татуювань. Тепер же кожен ентузіаст може створити свій Кіберпанк мрії. Або спокійно чекати поки гру відполірують.

Тижнем раніше CD Projekt випустила перший великий патч для Cyberpunk 2077, який повинен виправити найнеприємніші баги та, за словами розробників, закласти основу для подальших оновлень. Одна з проблем, яку вирішили розробники, пов'язана із завданням "Старі друзі", в ході якого Ві повинен прийняти дзвінок від Горо Такемури.

Оновлення усунуло цей момент, але принесло нову проблему – тепер дзвінок проходить, але співрозмовник нічого не говорить. З цією проблемою зіткнулися багато гравців, при цьому не допомагає ні перезавантаження збереження, ні перепроходження місії. Судячи з усього, проблему виправлять лише з виходом нового оновлення в лютому. Потім для гри будуть виходити безкоштовні DLC і оновлення. У другій половині року вийде некстген-патч для PS5 і Xbox Series.

читайте такожНадихалися GTA: стало відомо, яким буде мультиплеєр Cyberpunk 2077

Скандал навколо Cyberpunk 2077 розгорівся з новою силою після виходу розслідування Bloomberg про процес створення амбітної гри. Більш як 20 колишніх і поточних співробітників студії CD Projekt RED розповіли, що керівництво CDPR зосередилося на маркетингу на шкоду розробці проєкту і встановило нереалістичні терміни, що змусило деяких співробітників працювати понаднормово задовго до виходу на фінішну пряму. В ході тестування були виявлені багато проблем, на виправлення яких просто не вистачило часу.

За словами співробітників, повноцінна робота над грою почалася лише в кінці 2016 року (анонс гри, до слова, відбувся у 2011). Біля керма встав глава CDPR Адам Бадовскі, який зажадав повністю переробити ігровий процес і сюжет. Деякі ключові співробітники не погодилися з даним рішенням і були змушені покинути студію. Перші кадри, показані на виставці E3 2018, справили велике враження на публіку. Однак, як виявилося, демо було майже повністю фейковим – багато ігрові механіки в той момент просто не працювали. Місяці, що пішли на підготовку до виставки, могли бути витрачені на розробку проєкту.

На цей момент гру можна купити тільки на консолях Xbox і ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Cyberpunk 2077 - релізний трейлер

Раніше ми повідомляли, що польська влада зацікавилася CD Projekt Red у зв'язку зі скаргами на Cyberpunk 2077. Регулятор займеться перевіркою якості Cyberpunk 2077 і дій, що вживаються компанією для розв'язання проблем і задоволення скарг клієнтів, які не змогли належним чином випробувати продукт CD Projekt на своїх пристроях, наперекір попереднім запевнення виробника про його якість.

CD Projekt Red може чекати штраф у розмірі до 10% від доходу компанії або припис, що зобов'язує надати покупцям гри на консолях попереднього покоління додаткові цифрові бонуси або частково відшкодувати кошти, витрачені на Cyberpunk 2077.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти