Epic Games планує посилити політику ексклюзивів для Epic Games Store

7 лютого 2021, 16:24
Цього року Epic Games Store може отримати від 20 до 40 ексклюзивних тайтлів, але точне число поки не розголошується.
Hitman III
Hitman III - останній гучний ексклюзив EGS / IO Interactive

За два з невеликим рокам з моменту запуску Epic Games Store цей онлайн-магазин встиг відчути на собі як затятий гнів користувачів Steam, так і радість тих, хто проти монополізації ринку сервісів цифрової дистрибуції ігор.

Днями представники компанії в коментарі для порталу PC Gamer заявили, що в найближчі два роки нас чекає ще більше угод між Epic Games і сторонніми видавцями. Щоправда, не уточнили, про який саме варіант поширення йдеться.

Очікується, що 2021-му Epic Games Store може отримати від 20 до 40 ексклюзивних тайтлів, але точне число поки не розкривається. За минулий з моменту запуску Epic Games Store час в магазині вийшло 115 ексклюзивів, з яких 50 мали цей статус тимчасово і тепер доступні в Steam, включаючи Metro: Exodus, Borderlands 3, Control, the Outer Worlds і Hades.

відео дня

Список підтверджених ексклюзивів EGS на цей рік:

  • Kena: Bridge of Spirits
  • JETT: The Far Shore
  • Solar Ash Kingdom
  • Darkest Dungeon 2
  • Chivalry 2
  • Oddworld: Soulstorm

Паралельно видавець продовжить розвивати програму фінансування ігор Epic Games Publishing. Ця співпраця надасть розробникам повну свободу творчості та авторські права, а також повне фінансування проєктів, починаючи від зарплат і закінчуючи забезпеченням якості, локалізацією, маркетингом та іншими витратами на видання. При цьому прибуток будуть розділяти порівну.

Серед перших партнерів – Remedy Entertainment (Alan Wake, Max Payne, Control), Playdead (Inside, Limbo), gen DESIGN (The Last Guardian). Всі три студії вже працюють над новими іграми. Але ніяких подробиць про них поки немає. Поки відомо, що Remedy займається відразу двома іграми по одній Всесвіту. Але одна з них буде значно меншого масштабу.

Epic Games планує посилити політику ексклюзивів для Epic Games Store

Нагадаємо, що останнім гучним ексклюзивом EGS став нещодавно випущений Hitman III за авторством IO Interactive. Там вона пробуде рівно рік після релізу і тільки потім вийде в Steam і інших ПК-майданчиках.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти