Sony запатентувала моторошного робота-компаньйона для ігор в PlayStation

17 квітня 2020, 15:25
Він повинен допомогти самотнім людям відчувати себе краще.
Робот-компаньйон для PlayStation
Робот-компаньйон для PlayStation / Sony

Серед патентів Sony в мережі вдалося знайти досить незвичайний і навіть страшний винахід. Це спеціальний робот-компаньйон, який буде підтримувати і надихати самотніх людей під час гри у PlayStation.

Заявка на патент була зареєстрована ще в квітні 2018 року. Прямо в описі робота сказано, що він призначений для самотніх людей. Тобто якщо вам не вистачає емоційної підтримки і тепла, то милий робот повинен вас заспокоїти і втішити.

Винахід буде реагувати на ваші емоції і успіхи в іграх. Вбили складного боса або пройшли важкий рівень – робот порадіє за вас або похвалить. Програли в кроці від перемоги – робот підтримає вас, сказавши щось на кшталт "в наступний раз пощастить".

відео дня
Гра з роботом
Гра з роботом

Сама Соні, до речі, не вперше стикається з виробництвом роботів-компаньйонів. Вона ж займається виробництвом Aibo, особливих роботів-собак. Остання модель вийшла якраз у 2018 році.

читайте такожЯк безкоштовно скачати нову версію Minecraft – Minecraft RTXРобот-помічник буде тісно пов'язаний з голосовим асистентом PlayStation. Той зможе видавати інформацію про важких ділянках гри або способи вбивства босів.

Варто відзначити, що не всі патенти Sony в підсумку перетворюються в готові продукти. Але концепція доброзичливого робота виглядає як мінімум цікавою.

Раніше ми розповідали про можливі плани Sony на PlayStation 5. Компанія очікує, що продажі в перший час будуть менше, ніж у PlayStation 4. Тому ставка буде робитися на сервіси Sony.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти