Повернення до коренів: у мережу витекли креслення смартфону iPhone 12 від Apple

18 квітня 2020, 02:28оновлено 23 жовтня 2023, 15:03
Деякі елементи його дизайну нагадують iPhone 5.
Дизайн iPhone 12
Дизайн iPhone 12 / EveryApplePro

Топовий смартфон iPhone 12 від Apple зараз потроху стає головним об'єктом чуток від світу технологій. І в мережі вже з'явилися його креслення, які натякають на повернення пристрою до витоків.

Інформацією поділився відомий техноблогер EverythingApplePro, а також інсайдер Макс Вайнбах. Вони часто діляться інформацією про смартфони-новинки. Їх передбачення і інсайди щодо нових телефонів Samsung і Apple регулярно виявляються правдою.

На цей раз Вайнбах показав креслення майбутньої топової новинки iPhone 12 Pro Max. Її дизайн стане ближче до iPad Pro, тобто смартфон отримає плоскі грані. Таке рішення заодно нагадує дизайн iPhone 5 і більш старих моделей.

Креслення iPhone 12
Креслення iPhone 12
Креслення iPhone 12
Креслення iPhone 12

Як бачимо, в усьому іншому телефон буде нагадувати iPhone 11 (його розмістили праворуч для порівняння). В iPhone 12 зменшать "чубчик", а також встановлять в камеру новий LiDAR-модуль, щоб сканувати оточення.

Вже навіть є припущення, як в підсумку буде виглядати iPhone 12.

Дизайн iPhone 12
Дизайн iPhone 12

При цьому збільшать сам екран пристрою. Це буде найбільший iPhone в історії. Креслення сходяться з раннім витоком характеристик і особливостей iPhone 12.

Остання на сьогоднішній день новинка Apple – iPhone SE 2020 року. Ми розповідали про ціни і характеристики смартфона в окремій замітці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти