The Last of Us Part II явно не вийде найближчим часом

6 квітня 2020, 16:06
На це натякає автоматичне скасування попередніх замовлень гри.
Кадр з The Last of Us 2
Кадр з The Last of Us 2 / Naughty Dog

Перенесення The Last of Us 2 і Iron Man VR стало неприємним сюрпризом для гравців по всьому світу. І є ймовірність, що найближчим часом ці дві гри точно не вийдуть. На це натякає автоматичне повернення коштів за попереднє замовлення.

На нього звернув увагу користувач сайту DTF. На сайті американського PS Store тепер висить повідомлення, що якщо ви передзамовили The Last of Us 2 або Iron Man VR, то вам автоматично повернуть гроші на ваш гаманець PlayStation 4. Також предзаказавшим прийшов лист з аналогічним змістом.

Повідомлення про скасування попередніх замовлень
Повідомлення про скасування попередніх замовлень

Тепер логічно припустити, що обидві гри явно не вийдуть в найближчі кілька місяців, інакше було б нерозумно скасовувати попередні замовлення. Швидше за все, до релізу довгоочікуваного другій частині The Last of Us 2 доведеться терпіти ще близько півроку. Sony ніякої інформації не розголосила.

читайте такожЩо таке The Last of Us і чому так важливий анонс серіалу по цій грі?При цьому в Naughty Dog пояснили, чому не можуть випустити гру тільки в цифровому варіанті. Справа в тому, що мільйони гравців по всьому світу вже зробили попередні замовлення на дискові і колекційні версії. Через коронавірус доставити їх немає можливості. А розробники хочуть, щоб всі насолодилися історією Еллі одночасно.

Також актор Трой Бейкер, який озвучив у грі "Одні з нас" Джоела, трохи подражнив фанатів своїми думками про кінцівку. Він розповів, що друга частина розкриє його персонажа ще краще, нехай грати ми будемо за Еллі. Кінцівка The Last of Us Part 2 повинна викликати у всіх сильні емоції, хтось її навіть зненавидить.

Нова The Last of Us Part 2 дата виходу поки невідома. Гра буде ексклюзивом для PlayStation 4. The Last of Us Part 2 перенесли через коронавіруса.

Вихід The Last of Us Part 2 на ПК не запланований.

The Last of Us Part II - трейлер

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти