В Укргідрометцентрі розповіли, коли в Україні нарешті потеплішає

20 квітня 2021, 14:33
Цього тижня в Україні очікується короткочасне потепління, але вже в п'ятницю-суботу температура знову почне знижуватися.

погода, весна
В Укргідрометцентрі розповіли, коли в Україні нарешті потеплішає / УНІАН

Погода в Україні до кінця квітня не порадує теплом - весь цей час переважатиме прохолодна погода, часом з дощами та грозами. Потепління прийде не раніше, ніж на початку травня.

Цього тижня в Україні очікується короткочасне потепління, зокрема, у четвер, 22 квітня, температура повітря в Києві підніметься до 16 градусів, розповіла синоптик Укргідрометцентру Олександра Хала у коментарі РБК-Україна.

"Але вже в п'ятницю-суботу температура почне знижуватися, і вже найближчими вихідними буде значно прохолодніше, температура - 8-10 градусів", - зазначила синоптик.

Вона підкреслила, що прохолодна погода протримається орієнтовно до наступної середи, 28 квітня, після чого температура може почати підвищуватися - до 15-17 градусів.

За прогнозом Укргідрометцентру, на поточному тижні в Україні очікуються короткочасні дощі, які припиняться на вихідних. Дощі знову можливі на початку наступного тижня.

Прогноз погоди в Україні - про що йшлося раніше:

  • Погода на Великдень в Україні, яка випадає на 2 травня, буде холодною. За словами народного синоптика Леоніда Горбаня, тепла в останній місяць весни можна не чекати
  • Синоптики та кліматологи прогнозують спекотну та посушливу погоду на літо в Україні. За їхнім прогнозом, спека триматиметься аж до жовтня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти