Синоптики пообіцяли українцям на вихідні сонце і заморозки

16 жовтня 2021, 07:10
За інформацією синоптиків, на території нашої країни буде мінлива погода - сонце, дощі і заморозки..
туман, погода, осінь
Погода на вихідні / Фото ua.depositphotos.com

На вихідних, 16 і 17 жовтня, погода на території країни в більшості регіонів очікується суха і сонячна, лише деякі області відвідають дощі. Синоптики попереджають про морози в нічні години, розповіли в Укргідрометцентрі.

Погода в суботу, 16 жовтня

На сході буде сухо, невеликий короткочасний дощ може зачепити Полтавську область. Вночі від +2 до +5 градусів, вдень прогріється до +12 + 15 градусів. Можливе посилення вітру.

У південній частині буде тепло, сухо і сонячно. Можлива невелика хмарність і вітер. Вночі в регіоні від + 7 до +9 градусів, вдень прогріється до +13 +16 градусів, в Одесі до + 12 градусів. У Криму без опадів, вночі + 7 +9 градусів, вдень до +15 + 17 градусів.

відео дня

На півночі очікується невеликий дощ і посилення вітру. Вночі від +2 до +4 градусів, вдень від +11 до + 13 градусів.

У західних областях буде сухо і сонячно, можливе посилення вітру і невелика хмарність. Вночі від +2 до +5 градусів, вдень від +11 до + 14 градусів.

У центральній частині країни пройдуть короткочасні дощі, можливе посилення вітру. Вночі + 2 +4 градуси, вдень від +11 до + 14 градусів.

У Києві 16 жовтня без істотних опадів, невеликий вітер. Вночі в столиці від + 4 до +6 градусів, вдень прогріється до +14 + 16 градусів.

Погода в неділя, 17 жовтня

На сході країни очікується суха і сонячна погода, без опадів. Вночі від + 3 до +6 градусів, вдень від +11 до + 14 градусів.

У південних областях трохи потеплішає, опади не прогнозуються. Вночі в регіоні від + 5 до +9 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть від +13 до + 16 градусів. У Криму без опадів, сонячно. Вночі + 7 +9 градусів, вдень від +15 до + 17 градусів.

На півночі буде сухо і сонячно, без опадів. Вночі в регіоні + 2 +4 градуси, вдень від +10 до + 12 градусів.

У західні області знову прийдуть нічні морози, місцями температура опуститься до -2 градусів. Вдень у більшості областей буде сонячно і сухо, від +10 до +13 градусів.

У центральних областях без опадів, сонячно і сухо. Вночі від +2 до +5 градусів, вдень від +11 до + 13 градусів.

У Києві 17 жовтня очікується суха і сонячна погода, можлива невелика хмарність. Вночі в столиці від +2 до +4 градусів, вдень від +10 до + 12 градусів.

Якою буде зима 2021-22 в Україні

За прогнозом синоптика Вазіри Мартазінової, зима цього року і наступні зими в Україні будуть морозними.

За її словами, зима 2021-2022 і в наступні роки в нашій країні теж буде морозною, очікуються перепади температури повітря – від сильних заморозків до відлиги.

Фахівець підкреслила, що зима в Україні нікуди не дінеться навіть в умовах глобального потепління.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти