Погода зовсім нікуди: синоптики попередили про дощ і мокрий сніг в Україні

21 квітня 2021, 11:47
Весна, за прогнозами синоптиків, дуже нескоро по-справжньому прийде в Україну і порадує жителів країни реально теплою і хорошою погодою - як годиться.
Дощ
Синоптики попередили про дощ і мокрий сніг в Україні / УНІАН

Погода в Україні готує неприємний сюрприз - синоптики прогнозують хвилю похолодання в країні, місцями навіть з мокрим снігом наприкінці тижня. Такий прогноз озвучила синоптик Наталка Діденко в соцмережі Facebook.

У четвер, 22 квітня температура повітря протягом дня підвищиться до +12+18 градусів. Однак потепління зіпсують дощі. У західних, північних областях, Вінницькій області можуть бути місцями навіть зливи і грози. На решті території України дощі можливі місцями і меншої інтенсивності.

А на Півдні, Сході і в центрі країни ймовірна сонячна погода. "Вітер очікується південно-західний, теплий, на Заході і півночі ‒ поривчастий", ‒ пише Діденко.

В Українському гідрометцентрі на картах показали, скільки буде опадів, і яка температура очікується до кінця робочого тижня - 22-23 квітня. Згідно з прогнозом, похолодання прийде із Заходу і захопить в п'ятницю західні і північні області.

читайте такожВипали в осад: синоптик пояснила, чому Україну заллють дощі

Прогноз погоди в Україні - про що повідомлялося раніше:

  • Погода на Великдень в Україні, яка випадає на 2 травня, буде холодною. За словами народного синоптика Леоніда Горбаня, тепла в останній місяць весни можна не чекати
  • Синоптики і кліматологи прогнозують спекотну і посушливу погоду на літо в Україні. За їхнім прогнозом, спека триматиметься аж до жовтня.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти