Київ накриє люта негода: комунальники вже на "низькому старті"

30 листопада 2021, 18:21
Міська влада запевняє, що комунальники готові до погіршення погодних умов.
сніг
У Києві погіршиться погода 1 грудня / УНІАН

Жителів Києва попередили про погіршення погодних умов у ніч на 1 грудня. У столиці прогнозується мокрий сніг, шквалистий вітер і мороз.

У разі погіршення погодних умов буде прийнято рішення про обмеження в'їзду великогабаритного транспорту в місто, попередили у пресслужбі Київської міської держадміністрації.

Як зазначається, синоптики прогнозують мокрий сніг, шквалистий вітер та мороз. При цьому міська влада запевняє, що комунальники готові до погіршення погодних умов у столиці. Зокрема, КК "Київавтодор" має 458 одиниць основної та 128 одиниць додаткової спецтехніки.

відео дня

"У разі погіршення погодних умов буде прийнято рішення про обмеження в'їзду великогабаритного транспорту в місто. Такий захід дозволить зменшити навантаження на дорожню мережу міста і зменшити ймовірність заторів", - зазначають у КМДА.

читайте такожЦиклон "Бенедикт" господарює в Україні: якої погоди чекати найближчими днямиВодіїв просять не залишати авто на тротуарах, крайніх смугах доріг і узбіччях, щоб не заважати працювати спецтехніці.

"Машини, які заважають прибиранню вулиць від снігу, евакуюють", - попереджає міська влада.

Погода в Україні 1 грудня

Грудень в Україну прийде з холодною і сніжною погодою. Без опадів залишаться тільки східні області. В Укргідрометцетрі повідомляють, що на заході вдень очікується від +2 до +4, а вночі -1...+1; на півночі вдень буде від -1 до +1, а вночі -1...+1; на сході вдень від -1 до +3, а вночі 0...-2; на півдні вдень від + 3 до +5, а вночі -1...+1; у центрі вдень буде від 1 до +3, а вночі -1... +2.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти